Brug n8n sammen med Todoist

n8n er et automatiseringsværktøj, der opretter forbindelser mellem platforme, for at forbedre og optimere arbejdsgange.

Ved at integrere n8n med Todoist, vil du kunne forbinde din Todoist-konto med en lang række apps og opsætte automatiserede arbejdsgange, såsom oprettelsen af en ny Todoist-opgave, når et nyt problem tilføjes i JIRA, synkronisere nye Asana-opgaver til Todoist eller bruge n8n til at skabe daglige oversigter over dine Todoist-opgaver i Twist.

Sådan bruger du integrationen

1. Log ind på din n8n.cloud-konto.
  2. Konfigurer en Todoist-node:
    • Indtast legitimationsoplysninger for din Todoist-node.
    • Vælg et projekt fra Project -rullemenuen.
    • Indtast indholdet for opgaven i Content -feltet.
    • Klik på Execute Node for at køre arbejdsgangen.

Kvik-tip

For mere information kan du tjekke n8ns dokumentation eller spørge nogen i n8ns community.

FAQ

Denne integration administreres af n8n. Kontakt n8ns support-team for hjælp.