Brug Momentum sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web

Momentum er en gratis udvidelse til Chrome og Firefox, som giver dig mulighed for at oprette dit eget personlige betjeningspanel. Ved at integrere Momentum med Todoist vil du være i stand til at oprette og redigere dine Todoist-opgaver i Momentums Todo-funktion.

Bemærk

Du skal have Momentum Plus for at kunne integrere med Todoist.

Konfigurering af integrationen

1. Åbn dit Momentum Dashboard i enten Chrome eller Firefox.
  2. Klik på tandhjulsikonet i nederste venstre hjørne.
  3. Vælg Todo.
  4. Scroll ned til Add integration.
  5. Vælg Todoist fra listen.
  6. Klik på Connect.
  7. En pop-up åbnes, hvor du bliver bedt om at give Momentum tilladelse til at oprette forbindelse til Todoist. Klik Agree.

Brug af Momentum-integrationen

For at få et komplet og opdateret overblik over alle måder, du kan bruge Momentum sammen med Todoist, kan du besøge Momentums side til Todoist.

FAQ

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Momentum, kan du fjerne integrationen således:

1. Åbn dit Momentum Dashboard i enten Chrome eller Firefox.
  2. Klik på tandhjulsikonet i nederste venstre hjørne.
  3. Vælg Todo.
  4. Scroll ned, til du ser Integrations.
  5. Hold musen over Todoist.
  6. Klik på Disconnect.

Denne integration administreres af Momentum. Kontakt Momentums support-team for hjælp.