Brug Mailbird sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Windows 10

Mailbird er en e-mail-klient til desktops til Windows 7, 8, 10 og 11.

Med denne integration kan du bruge Todoist i Mailbird, så du kan være på forkant med alle dine vigtigste opgaver og projekter.

Konfigurering af integrationen

1. Klik på ikonet med tre prikker nederst til venstre i Mailbird.
  2. Søg efter Todoist.
  3. Klik på afkrydsningsfeltet for at aktivere integrationen.

Brug af integrationen

Brug enten Todoist i Mailbirds sidebjælke:

Eller brug en version af Todoist i fuld skærm ved at klikke på fluebensikonet nederst til venstre:

FAQ

Nej. Men hvis du er på et Pro- eller Business-abonnement, kan du videresende e-mails til Todoist.

Denne integration administreres af Mailbird. Kontakt Mailbirds support-team for hjælp.

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Mailbird, kan du fjerne integrationen således:

1. Klik på ikonet med tre prikker nederst til venstre i Mailbird.
  2. Søg efter Todoist.
  3. Klik på afkrydsningsfeltet for at deaktivere integrationen.