Brug Jira sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Jira er et værktøj til softwareudvikling, der hjælper teams med at holde styr på deres projekter ved at lade dem oprette issues, planlægge sprints og måle fremskridt.

Ved at integrere Todoist med Jira kan du og dit team oprette Todoist-opgaver fra Jira-issues med et enkelt klik.

Konfigurering af integrationen

Advarsel

Du skal være en administrator i Jira for at kunne konfigurere integrationen.

1. Gå til Todoist-integrationen på Atlassian-markedspladsen.
  2. Vælg Get it now.
  3. Vælg et sted, hvor appen skal installeres, og tryk på Install app.
  4. Når integrationen er installeret, vil du se valgmuligheden Add to Todoist i menuen for hvert issue i Jira.

Brug af integrationen

1. Åbn et Jira-issue.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne. Dette åbner en menu.
  3. Vælg Add to Todoist.
  4. Hvis det er første gang du bruger integrationen, bliver du nu bedt om at logge på Todoist og give adgang.
  5. Klik på Add task. En opgave føjes direkte til din Todoist-indbakke med titlen på issue som opgavens navn.
  6. (Valgfrit) Klik på View task for at åbne opgaven i Todoist.

FAQ

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Jira, kan du fjerne integrationen således:

Advarsel

Du skal være en administrator i Jira for at kunne afinstallere integrationen.

1. I Jira klikker du på Apps i menuen i øverste bjælke.
  2. En rullemenu vises. Klik på Manage your apps.
  3. Klik på Todoist.
  4. Klik på Uninstall.
  5. En pop-up vises, der beder dig om at bekræfte, at du vil afinstallere appen. Vælg Uninstall app.