Brug Gmail sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Hvis du bruger Gmail, kan du nemt omdanne en e-mail til en ny Todoist-opgave med en af vores integrationer. Du har to muligheder:

1. Chrome-udvidelsen "Todoist til Gmail" kan bruges til at tilføje e-mails som opgaver fra Google Chrome.
  2. Google Workspace-tilføjelsesprogrammet "Todoist til Gmail" kan bruges til at tilføje opgaver fra Gmail til web, iOS og Android.

Sådan konfigurerer og bruger du begge integrationer:

Todoist til Gmail Chrome-udvidelse

Konfigurer udvidelsen

1. Gå til Chrome Web Store.
  2. Søg efter Todoist til Gmail og vælg den.
  3. Klik på Føj til Chrome øverst til højre.
  4. Vælg Tilføj udvidelsen i pop-op-vinduet.

Brug udvidelsen

1. Åbn den e-mail, du ønsker at gøre til en opgave.
  2. Klik på Todoist-ikonet i ikonlinjen direkte over e-mailen.
  3. Nederst til højre indlæses en ny opgave i Todoist. Opgaven har e-mail-titlen som dens navn, og den vil linke til e-mailen.
  4. (Valgfrit) Tilføj eventuelle yderligere oplysninger om opgaven, fx etiketter, prioritet, en dato eller en opgaveansvarlig ved hjælp af mulighederne under Kvik-tilføj.
  5. Klik på Tilføj opgave.

Klik på en vilkårlig opgave oprettet via udvidelsen for at se e-mailen i et browservindue.

Bemærk

Når du har installeret udvidelsen, kan du også bruge Todoist direkte fra Gmail ved at klikke på Todoist-linjen nederst til højre i Gmail. Du har fuld adgang til Todoist, så du kan tilføje, udføre og se dine opgaver med mere, uden at skulle åbne et nyt vindue.

Advarsel

Opgaver, der tilføjes via denne udvidelse, åbner ikke korrekt på en mobilapp. Det er desværre en begrænsning på udvidelsen.

Fjern udvidelsen

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Chrome-udvidelsen, skal du følge Googles vejledning til at fjerne den.

Google Workspace-tilføjelsesprogram Todoist til Gmail

Konfigurer tilføjelsesprogrammet

1. Gå til mail.google.com.
  2. I panelet til højre skal du klikke på + -symbolet for at åbne Google Workspace Marketplace. (Hvis sidepanelet ikke er synligt, kan du slå det til ved at klikke på < -knappen nederst til højre.)
  3. Søg efter Todoist til Gmail og vælg den.
  4. Klik på Installer.
  5. Godkend integrationen.
  6. Klik på Tillad.

Brug tilføjelsesprogrammet

Tilføj opgaver via Gmail

1. Åbn den e-mail, du ønsker at tilføje som en opgave.
  2. Klik på Todoist-ikonet i højre side.
  3. (Valgfrit) Vælg hvilket projekt, du gerne vil tilføje opgaven til, rediger opgavens navn, angiv en forfaldsdato eller tilføj en prioritet.
  4. Klik på Tilføj opgave.

Åbn e-mails via Todoist

Klik blot på en vilkårlig opgave oprettet via tilføjelsesprogrammet for at åbne den i et andet vindue.

Hvis du vil bruge Google Workspace-tilføjelsesprogrammet "Todoist for Gmail", skal du bruge Gmail til web, iOS eller Android.

Fjern tilføjelsesprogrammet

Hvis du ikke længere vil bruge Google Workspace-tilføjelsen, skal du følge disse trin for at fjerne den:

1. Gå til mail.google.com.
  2. Klik på Todoist-ikonet i panelet i højre side.
  3. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  4. Vælg Administrer tilføjelsesprogram.
  5. Klik på Todoist til Gmail.
  6. Klik på Afinstaller.

FAQ

Absolut! Brug det, du foretrækker, når du vil.

Prøv at tillade pop-op-vinduer i browseren, hvilket løser problemet. Sådan gør du:

1. Åbn Gmail i din browser.
  2. Klik på lås-ikonet i adresselinjen i øverste venstre hjørne.
  3. Klik på Cookies.
  4. Åbn fanen Blokeret.
  5. Vælg todoist.com.
  6. Klik på Tillad.
  7. Vælg gmail.todoist.com.
  8. Klik på Tillad.
  9. Klik på Færdig.

Prøv at tillade pop-op-vinduer i browseren, hvilket løser problemet. Sådan gør du:

1. Åbn Todoist i Safari.
  2. Klik på Safari i øverste venstre hjørne (ved siden af Apple-ikonet).
  3. Vælg Indstillinger...
  4. Åbn fanen Websider.
  5. I venstre side skal du scrolle ned og vælge Pop-op-vinduer.
  6. Åbn rullemenuen til højre for todoist.com og vælg Tillad.

Dette er en fejl hos Gmail, så vores udviklere vil desværre ikke kunne rette det. Vi anbefaler i stedet, at du rapporterer denne fejl til Googles kundesupport.