Brug Ginger Keyboard sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Ginger Keyboard er en mobil tastaturapp, der giver dig mulighed for at tage noter, oprette opgaver, sende e-mails og chatte, mens du sender beskeder eller e-mails.

Denne integration giver dig mulighed for at tilgå og oprette dine Todoist-opgaver direkte i enhver mobil-app, hvor et mobilt tastatur kan bruges (fx instant messaging og e-mail-klienter).

Konfigurering af integrationen

1. Aktiver og vælg Ginger Keyboard.

Brug af integrationen

1. Tryk på afkrydsningsikonet på Smart Bar øverst på dit tastatur.
  2. Tryk på Open eller New task og vælg Todoist for henholdsvis at åbne appen eller oprette en Todoist-opgave.

Denne integration administreres af Ginger. Kontakt Gingers support-team for hjælp.