Brug Ganttify sammen med Todoist

• Business
  • Begynder
  • Pro

• Web
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Ganttify lader dig oprette Gantt-diagrammer, som giver dig mulighed for at visualisere, redigere og dele tidslinjen for dine Todoist-projekter. Integrationen inkluderer en synkronisering i real-time, så alle ændringer, du foretager på dit Gantt-diagram, øjeblikkeligt synkroniseres tilbage til Todoist.

Bemærk

Ganttify er en online webapplikation, der fungerer i de fleste browsere, der har JavaScript aktiveret.

Konfigurer integrationen

1. I Ganttify skal du gå til My Account.
  2. Vælg Connect with Todoist.
  3. Indtast dine oplysninger og vælg Create account.
  4. En godkendelses-e-mail vil blive sendt til din e-mailadresse. Vælg Confirm email address i e-mailen for at fuldføre opsætningen.

Brug integrationen

1. Vælg Project list i Ganttify.
  2. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge et eller flere Todoist -projekter.
  3. Vælg Open Gantt chart.

Kvik-tip

Find mere information om at oprette Gantt-diagrammer fra dine Todoist-projekter i dette blogindlæg .

Fjern integrationen

1. Åbn My Account1 i Ganttify.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Disconnect Integration.

Få hjælp

Denne integration administreres af Ganttify.

Hvis du har problemer med at konfigurere eller bruge integrationen, så kontakt Ganttifys support-team på support@ganttify.com.