Brug Fantastical sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS

Fantastical er en kalenderapp til iOS.

Med denne integration kan du se alle dine opgaver fra Todoist direkte i Fantastical, og alle ændringer, du foretager på Todoist-opgaver i Fantastical, synkroniseres tilbage til Todoist og omvendt.

Konfigurering af integrationen

1. Vælg Preferences i Fantastical.
  2. Klik på fanen Accounts.
  3. Klik på + -knappen.
  4. Vælg Todoist i listen over kontotyper og log ind på din Todoist-konto.

Brug af integrationen

Se alle dine Todoist-opgaver i Fantasticals opgavevisning

Sådan får du adgang til denne visning:

Klik på fluebensikonet nederst til venstre.

Kvik-tip

Du kan også åbne opgavevisningen ved hjælp af genvejen Command + R.

Tilføj opgaver i Fantastical

Du kan hurtigt og nemt oprette nye Todoist-opgaver direkte fra din Fantastical-kalender ved hjælp af naturligt sprog.

1. I øverste venstre hjørne af Fantastical klikker du på + -knappen for at åbne feltet til oprettelse af begivenheder.
  2. Som standard opretter Fantastical en kalenderbegivenhed, når du begynder at skrive i feltet til oprettelse af begivenheder. Men der er to måder, du kan få Fantastical til at oprette en opgave i stedet for:
    • Klik på skifteren i vinduet til oprettelse af begivenheder, der åbnes, når du begynder at skrive i feltet til oprettelse af opgaver.
    • Start en sætning med at skrive 'task', 'todo' eller 'reminder' for at oprette en opgave i stedet for en kalenderbegivenhed.
  3. Skriv derefter dit opgavenavn og tilføj andre opgaveoplysninger, fx opgavens forfaldsdato eller -tidspunkt.
  4. Klik på Add Task for at gemme opgaven.

Brug Fantastical-genveje

Angiv din opgaves Todoist-projekt i Fantastical

I Fantastical kan du angive hvilket Todoist-projekt, du gerne vil føje din nye opgave til, ved at indtaste en / (skråstreg) i vinduet til oprettelse af begivenheder efterfulgt af projektets navn. Du skal fx skrive /Hjemme for at tilføje opgaven til dit #Hjemme-projekt i Todoist.

Tilføj et prioritetsniveau til din opgave

I Fantastical kan du hurtigt angive prioriteten af en ny opgave ved at indtaste udråbstegn ! i vinduet til oprettelse af begivenheder. Indtast ! (ét udråbstegn) for at tilføje P3, indtast !! (to udråbstegn) for at tilføje P2 og !!! (tre udråbstegn) for at tilføje P1 til din opgave.

FAQ

Denne integration administreres af Flexibits. Kontakt Flexibits' support-team for hjælp.

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Fantastical, fjerner du integrationen således:

1. Vælg Preferences i Fantastical.
  2. Klik på fanen Accounts.
  3. I menuen til venstre vælger du din Todoist-konto.
  4. Klik på - -knappen nederst til venstre.
  5. Klik på Remove Account i pop op-vinduet, der åbnes, for at bekræfte.