Brug Exist sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web

Exist er en vanemåler, der giver dig mulighed for at importere data fra de apps, du allerede bruger, så du kan følge alle aspekter af dit liv. Ved at integrere Exist med Todoist kan du skabe et overblik over dine daglige, ugentlige og månedlige produktivitetsvaner.

Konfigurering af integrationen

1. Log ind på dit Exist-betjeningspanel i en browser.
  2. Klik på Add a service.
  3. Find Todoist i listen og klik på Connect.
  4. Når du bliver bedt om at give Exist tilladelse til at integrere med Todoist, skal du klikke på Agree.

Brug af integrationen

For at få en bedre forståelse af alle de måder, du kan bruge Eksist sammen med Todoist, kan du besøge Exists side til Todoist.

FAQ

Denne integration administreres af Exist. Kontakt venligst Exists support-team på hello@exist.io for hjælp.

Hvordan fjerner jeg integrationen?

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Exist, kan du fjerne integrationen således:

1. Log ind på dit Exist-betjeningspanel i en browser.
  2. Klik på dit Exist-brugernavn i øverste højre hjørne af betjeningspanelet.
  3. Klik på Services.
  4. Find Todoist i listen og klik på Disconnect.
  5. Når du bliver bedt om at bekræfte, om du vil afbryde forbindelsen mellem Todoist og Exist, skal du klikke på Disconnect.