Brug Clockify sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Platforme

• Web

Clockify er en tidsmålingsapp, der kan integreres med Todoist, når du bruger Firefox eller Chrome. Med denne integration kan du måle den tid, du bruger på hver af dine opgaver direkte i Todoist på Chrome eller Firefox.

Konfigurering af integrationen

1. Installer Chrome-udvidelsen eller Firefox-udvidelsen.
  2. Åbn udvidelsen og log ind på din Clockify-konto.

Det var det! Du kan nu begynde at bruge integrationen.

Brug af integrationen

I Todoist klikker du på Clockify-knappen til venstre for opgaven på din liste. Når du er færdig med at arbejde på opgaven, skal du blot klikke på Clockify-knappen igen for at stoppe timeren.

Hvis du er i opgavevisning, vises Clockify-knappen i øverste venstre hjørne af opgavevisningens vindue.

Kvik-tip

For mere information om, hvordan du bruger Clockify, kan du besøge Clockifys integrationsside til Todoist.

FAQ

Hvis integrationen til Todoist tidligere har været deaktiveret, kan du aktivere den igen på denne måde:

1. Åbn Clockify-udvidelsen.
  2. Klik på menuikonet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Integrations.
  4. Søg efter Todoist - todoist.com og klik på afkrydsningsfeltet til venstre.

Denne integration administreres af Clockify. Kontakt Clockifys support-team for hjælp.

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Clockify, kan du fjerne integrationen således:

1. Åbn Clockify-udvidelsen.
  2. Klik på menuikonet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Integrations.
  4. Søg efter Todoist - todoist.com og fjern markeringen fra afkrydsningsfeltet til venstre.