Brug Butleroy sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Butleroy er en personlig assistent-app til macOS og iOS, der lader dig samle dine kalendere og opgaveapps i én kalender.

Ved at integrere Butleroy med Todoist vil du være i stand til at oprette, redigere og planlægge dine opgaver direkte fra Butleroy-appen.

Konfigurer integrationen

1. I Butleroy klikker du på din avatar nederst. En boks med dagens visning åbnes.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til venstre.
  3. Scroll ned til Integrationer.
  4. Vælg Todoist.
  5. Klik på +-symbolet i øverste højre hjørne.
  6. En browservindue åbnes, hvor du bliver bedt om at give Butleroy tilladelse til at oprette forbindelse til Todoist. Klik Accepter.
  7. Klik på Tillad for at give Butleroy tilladelse til at tilgå dine Todoist-data.

Brug integrationen

For at få et komplet og opdateret overblik over alle måder, du kan bruge Butleroy sammen med Todoist, kan du besøge Butleroys side til Todoist.

Fjern integrationen

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Butleroy, kan du fjerne integrationen således:

1. I Butleroy klikker du på din avatar nederst. En boks med dagens visning åbnes.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til venstre.
  3. Scroll ned til Integrationer.
  4. Vælg Todoist.
  5. Sluk for integrationen ved at klikke på omskifter-ikonet ud for din Todoist-e-mailadresse.

Få hjælp

Denne integration administreres af Butleroy. Kontakt Butleroys support-team for hjælp.