Brug Apple Mail sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Hvis du administrerer dine e-mailbeskeder ved hjælp af Apple Mail til macOS og iOS, kan du hurtigt tilføje disse e-mails som opgaver i Todoist.

Tilføj en e-mail som en opgave i Todoist til macOS

1. Klik Tilføj opgave i sidebjælken for at åbne Kvik-tilføj.
  2. Skift til Apple Mail.
  3. Find den e-mail, du vil tilføje som en opgave.
  4. Træk e-mailen til opgavens navnefelt i Kvik-tilføj. Et formateret link til e-mailen vises.
  5. Føj eventuelle yderligere oplysninger til opgaven, som fx projekt, forfaldsdato eller prioritet.
  6. Klik på Tilføj opgave for at gemme opgaven.

Tilføj en e-mail som en opgave i Todoist til iOS og iPadOS

Bemærk

Før du tilføjer en e-mail som en opgave i Todoist, skal du kontrollere, at sorterings- eller grupperingsindstillinger er slået fra, og at det projekt eller den visning, du vil gemme opgaven til, bruger listelayoutet.

1. Åbn Apple Mail.
  2. Tryk og hold på e-mailen med én finger. Dette lader dig flytte e-mailen rundt på skærmen.
  3. Swipe op og skift til Todoist med en anden finger.
  4. Åbn projektet eller visningen.
  5. Slip e-mailen inde i projektet eller visningen. Dette omdanner den til en opgave.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at trække e-mailbeskeder fra Apple Mail og omdanne dem til Todoist-opgaver, bedes du kontakte os.