Brug Apiant sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Platforme

• Web

Apiant er en automatiseringsapp tilgængelig på web.

Med Apiant kan du linke Todoist til adskillige apps, så du kan automatisere dele af din arbejdsgang.

Konfigurer integrationen

1. Log ind på https://apiant.com/.
  2. Klik på Dashboard øverst til højre.
  3. Klik på Connections.
  4. Klik på knappen + Connect an app.
  5. I feltet Search Catalogue søger du efter Todoist.
  6. Klik på Todoist-ikonet.
  7. Klik på Agree i pop-op-vinduet for at give Apiant tilladelse til at tilgå dine Todoist-data.

Brug integrationen

Apiant tilbyder forskellige færdiglavede udvidelser med Todoist. Sådan installerer du dem:

Advarsel

Visse skabeloner kan kun installeres, hvis du har Apiants medlemsskab på Professional Templates (eller højere).

1. Log ind på https://apiant.com/.
  2. Klik på Dashboard øverst til højre.
  3. Klik på Templates.
  4. I feltet Search Templates indtaster du Todoist efterfulgt af navnet på den app, du gerne vil forbinde Todoist med.
  5. Klik på forstørrelsesglasikonet for at udføre din søgning.
  6. Vælg den skabelon, du vil bruge.
  7. Klik på Install this Template! i pop-op-vinduet, der åbnes.
  8. Klik på Install.
  9. Klik på OK.
  10. Klik på skydeknappen ud for skabelonen for at aktivere automatiseringen.

Fjern integrationen

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Apiant, kan du fjerne integrationen således:

1. Log ind på https://apiant.com/.
  2. Klik på Dashboard øverst til højre.
  3. Klik på Connections.
  4. Til højre for Todoist-forbindelsen skal du klikke på papirkurvsikonet.
  5. Vælg Disconnect.

Få hjælp

Hvis der er nogen problemer med Apiant-integrationen, bedes du kontakte Apiants support-team for hjælp.