Brug Airmail sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Airmail er en e-mail-klient til macOS og iOS.

Med denne integration kan du tilføje Airmail-e-mails som Todoist-opgaver. Opgaven i Todoist har et link til e-mailen, der kan åbnes i Airmail.

Konfigurering af integrationen

1. Åbn Preferences i Airmail.
  2. Klik på Services.
  3. Vælg Todoist.
  4. Log ind med din Todoist-konto.

Det var det! Du kan nu begynde at tilføje e-mails som opgaver til Todoist.

Brug af integrationen

1. Højreklik på den e-mail, du ønsker at føje til Todoist.
  2. Scroll ned til Send til.
  3. Vælg Todoist.
  4. Vælg det projekt, du vil føje e-mailen til.

FAQ

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Airmail, kan du fjerne integrationen således:

1. Åbn Preferences i Airmail.
  2. Klik på Services.
  3. Vælg Todoist.
  4. Flyt skydeknappen for at fjerne Todoist.

Denne integration administreres af Airmail. Kontakt Airmails support-team for hjælp.