Afinstaller Todoist til macOS

• macOS

Ved fejlfinding af fejl eller nedbrudsrelaterede problemer med Todoist til macOS, skal du muligvis afinstallere appen.

For at afinstallere Todoist til macOS og fjerne alle installationsfiler, skal du følge disse trin:

Afslut Todoist-processer

1. På Mac skal du åbne Activity Monitor-appen.
  2. Klik på forstørrelsesglasset for at åbne søgefeltet.
  3. Indtast Todoist.
  4. Tryk på ⌘ Command og klik for at vælge alle relaterede processer.
  5. Klik på det sekskantede stop-ikon for at afslutte processerne. Dette vil fjerne dem fra listen.

Hvis der ikke kører nogen Todoist-processer i Activity Monitor, skal du fortsætte til næste trin.

Afinstaller Todoist til macOS

Efter at have sikret dig, at der ikke kører nogen afventende processer, kan du afinstallere Todoist til macOS.

1. Åbn mappen Programmer på Mac'en.
  2. Træk Todoist til macOS til papirkurven.
  3. Tøm papirkurven.

Fjern Todoist-programfiler

01: Fjern Application Support-data

Efter at have afinstalleret Todoist til macOS, skal du fjerne programfilerne.

1. Åbn et Finder-vindue.
  2. Klik fra hovedmenuen.
  3. Klik Gå til mappe og indtast følgende filsti:

~/Library/Application Support/Todoist

4. Tryk på
 Return.
  5. Find Todoist-mappen og slet den.

02: Fjern indstillinger

1. Åbn et Finder-vindue.
  2. Klik Go fra hovedmenuen.
  3. Vælg Gå til mappe og indtast følgende filsti:

~/Library/Preferences/

4. Tryk på
 Return.
  5. Find filen com.todoist.mac.Todoist eller enhver anden fil, der indeholder com.todoist. Derefter vælger du dem og trykker på ⌫ Delete.

03: Fjern den gemte Saved Application State-fil

1. Åbn et Finder-vindue.
  2. Klik Go fra hovedmenuen.
  3. Vælg Gå til mappe og indtast følgende filsti:

~/Library/Saved Application State/com.todoist.mac.Todoist.savedState

4. Tryk på
 Return.
  5. Find filen com.todoist.mac.Todoist.savedState. Derefter vælger du filen og trykker på ⌫ Delete.

04: Fjern cache-filer

1. Åbn et Finder-vindue.
  2. Klik Go fra hovedmenuen.
  3. Vælg Gå til mappe og indtast følgende filsti:

~/Library/Caches/

4. Tryk på
 Return.
  5. Find filmapper, der indeholder com.todoist. Hvis der er Todoist-filmapper, skal du vælge dem og trykke på ⌫ Delete.

05: Fjern logfiler

1. Åbn et Finder-vindue.
  2. Klik fra hovedmenuen.
  3. Vælg Gå til mappe og indtast følgende filsti:

~/Library/Logs/

4. Tryk på
 Return.
  5. Find Todoist-biblioteket. Tryk derefter på ⌫ Delete.

06: Fjern applikationsscripts

1. Åbn et Finder-vindue.
  2. Klik fra hovedmenuen.
  3. Vælg Gå til mappe og indtast følgende filstier:

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist.TodoistShare

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist.TodoistWidgets

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist.TodoistSafari

4. Tryk på
 Return.
  5. Vælg disse filer og tryk på ⌫ Delete.

07: Fjern container filer

1. Åbn et Finder-vindue.
  2. Klik fra hovedmenuen.
  3. Vælg Gå til mappe og indtast følgende filstier:

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist.TodoistSafari

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist.TodoistShare

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist.TodoistWidgets

4. Tryk på
 Return.
  5. Vælg disse filer og tryk på ⌫ Delete.

08: Fjern nøgleringsdata

1. Åbn nøgleringadgang i mappen Hjælpeprogrammer. Når meddelelsen om at åbne adgangskoder eller nøgleringadgang vises, skal du vælge Nøgleringadgang.
  2. Indtast Todoist i søgefeltet øverst til højre.
  3. Vælg og slet Todoist Safe Storage og com.todoist.mac.Todoist -posterne.

Geninstaller Todoist til macOS

Efter at have slettet Todoist ansøgningsfilerne, skal du tømme papirkurven og genstarte macOS-enheden.

Derefter downloader og installerer du Todoist til macOS.

Få mere hjælp

Hvis du har gennemført trinene i denne artikel, men du stadig har problemer med Todoist til macOS, bedes du kontakte os.