Fejlfinding af Windows Security Log In pop-op for Todoist

• Windows 10

Når du åbner Microsoft Outlook med et Todoist-kalenderfeed, vil du muligvis se fejlmeddelelsen herunder:

Om problemet

Hvis et Todoist-kalenderfeed tidligere blev tilføjet til Outlook, mens du var Todoist Pro- eller Business-bruger, og ikke længere abonnerer, vil Outlook ikke længere kunne indlæse din Todoist-kalender.

Helt konkret vil du se en pop-op, når du logger ind, der beder dig om at logge ind på Todoist. Men selvom du forsøger at logge ind, vil du ikke have adgang til feed'et, da det kun er tilgængeligt for Pro- og Business-brugere.

Fjern Windows Security Log In pop-op

Der er to måder at fjerne Windows Security Log In pop-op'en på:

Metode 1: Forny dit Pro-abonnement, og slå kalenderfeedet til igen.

Metode 2: Fjern Todoist-kalenderen fra Microsoft Outlook:

1. Højreklik på navnet på den kalender, du vil slette, under Kalender i mappepanelet.
  2. Klik på Slet kalender.
  3. For at bekræfte sletningen klikker du på Ja.

Bemærk

Du kan finde yderligere oplysninger om sletning af kalendere fra Outlook i denne supportartikel fra Microsoft: Slet en kalender.