Fejlfind Todoist og Outlook-integrationen

• Begynder
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Har du problemer med at omdanne dine Outlook-e-mails til Todoist-opgaver? Denne fejlfindingsvejledning indeholder trin til at løse almindelige problemer med integrationen, så du kan komme hurtigt tilbage til arbejdet.

Begrænsninger

Hvis du forsøger at konfigurere Outlook-tilføjelsesprogrammet, men muligheden Administrer tilføjelsesprogrammer ikke er synlig, bruger du enten en virksomhedskonto, hvor din administration har deaktiveret installationen af ​​tilføjelsesprogrammer på nettet, eller du bruger en kontotype, der ikke understøttes af webtilføjelser, fx en IMAP- eller POP3-konto.

På grund af sikkerhedsbegrænsninger, som Google pålægger apps, er det ikke muligt at bruge Google-login til at godkende din Todoist-konto. Som en løsning kan du føje en adgangskode til din Todoist-konto og bruge login via e-mail og adgangskode til at godkende.

Når du klikker på en Outlook-e-mail i en Todoist-opgave, åbner din standardwebbrowser automatisk en ny fane, hvor du kan se e-mailen. Det er ikke muligt at se e-mailen direkte i Outlook.

Fejl

Hvis du logger ind på Outlook-tilføjelsesprogrammet med din Google-konto, vil du muligvis se denne fejlbesked:

Denne browser eller app er muligvis ikke sikker.

For at løse dette skal du åbne Outlook-webappen og logge på med din Google-konto.

Hvis du bruger Outlook desktop-appen eller mobilappen, skal du i stedet logge ind med din Todoist-e-mailadresse og adgangskode. Hvis du ikke har en adgangskode, kan du se, hvordan du tilføjer en her.

Når du bruger Outlook-tilføjelsesprogrammet, vil du muligvis se denne fejlbesked:

Outlook-plugin er ikke bekræftet og kræver administratorgodkendelse.

For at løse dette skal du kontakte din netværksadministrator for at give adgang til muligheden for integrerede apps i O365-administrationsportalen. Bed dem derefter om at vælge Tilføj apps og søge efter Todoist til Outlook.

Derfra kan din netværksadministrator vælge at implementere integrationen enten for alle brugere eller for specifikke brugere. De skal acceptere de nødvendige tilladelser:

• Læse din mail
  • Logge ind og læse din profil
  • Bevare adgang til data, du har givet den adgang til

Hvis du bruger Todoist på et firmanetværk, og du ser en fejl, der starter med:

Der gik noget galt

AADSTS: fejlbeskrivelse

Kontakt din it-afdeling eller administration og angiv den nøjagtige AADSTS-fejlkode (for eksempel: AADSTS50158) til at hjælpe med fejlfinding. Her er en komplet liste over Microsoft AADSTS-fejlkoder.

Manglende eller arkiverede e-mails

Outlook-tilføjelsesprogrammet kræver din tilladelse til at få adgang til Microsoft Graph API for at hente et robust link til e-mailen. Dette link er knyttet til din Todoist-opgave. Dette er den eneste gang, Todoist anmoder om din tilladelse til at få adgang til API'en og intet andet.

Hvis du bruger Outlook-tilføjelsesprogrammet, og det bliver ved med at bede dig om at logge ind på din Microsoft-konto, når du klikker på linket, er e-mailen sandsynligvis blevet flyttet, arkiveret eller slettet.

For at få adgang til en e-mail, der er blevet flyttet, arkiveret eller slettet, vil integrationen bede dig om at logge ind på din Microsoft-konto og give tilladelse til at bruge Microsoft Graph API. Efter at have givet tilladelse, vil e-maillinket da virke, selvom e-mailen er blevet flyttet, arkiveret eller slettet.

Hvis du vælger at logge ud af din konto i tilføjelsesindstillingerne, logger du også ud af både din Todoist-konto og din Microsoft-konto.

Hvis du har brugt Outlook-tilføjelsesprogrammet til at oprette en opgave og derefter flyttede den linkede e-mail ud af mappen, den blev gemt i, bliver linket ugyldigt, og du vil ikke være i stand til at bruge det længere.

For at løse dette skal du bruge tilføjelsesprogrammet til at oprette en ny opgave fra e-mailens nye placering. Vi anbefaler dig at slette den gamle opgave med det ødelagte link i Todoist.

Kontakt os

Hvis du har prøvet alle fejlfindingstrinene i denne artikel, eller hvis du ser et nyt problem, når du bruger integrationen, bedes du kontakte os og inkludere følgende detaljer i din rapport:

• Versionsnummeret på din Outlook- og Todoist-app
  • Skærmbilleder af eventuelle fejl eller advarselsmeddelelser
  • Eventuelle andre fejlfindingstrin, du har prøvet for at løse problemet

Vi— Dermot, Omar, Stacey og ethvert af vores 14 andre teammedlemmer—er fast besluttet på at hjælpe dig med at få Outlook-tilføjelsesprogrammet til at fungere for dig igen.