Fejlfind loginproblemer med Todoist til Windows

Hvis du logger ind på Todoist til Windows, og browseren ikke omdirigerer dig tilbage til appen efter at have indtastet dine legitimationsoplysninger, kan du prøve følgende trin for at løse problemet:

Trin 1: Brug den nyeste version af Todoist

1. Højreklik på Todoist-ikonet i systembakken.
  2. Vælg Quit Todoist. Den nye version vil automatisk blive installeret, når appen lukkes.

Trin 2: Tjek, om pop-ops og omdirigeringer er tilladt

Da placeringen af disse indstillinger ofte ændres, skal du tjekke browserens hjælpeside for de seneste måder at aktivere pop-ops på:

Trin 3: Skift standardbrowseren

Skift standardwebbrowseren midlertidigt for at se, om der er et browserspecifikt problem.

Læs Windows supportartikel for at ændre standardbrowseren.

Trin 4: Afinstaller appen og slet cachen

1. Afinstaller Todoist-appen.
  2. Tryk på Windows + R.
  3. Indtast %APPDATA%/Todoist. Dette åbner mappen for Todoist-appen.
  4. Slet indholdet af mappen.
  5. Geninstaller Todoist-appen.

Få mere hjælp

Hvis du stadig har problemer med at logge ind på Todoist til Windows, bedes du kontakte os. I din besked skal du dele skærmbilleder af Todoist-indstillingerne, appversionsnummeret og de fejlfindingstrin, du har prøvet.

For at finde appens versionsnummer skal du højreklikke på Todoist-ikonet i systembakken. Versionsnummeret står ved siden af View Changelog.