Todoist Partnerprogrammer

Todoists partnerprogrammer belønner indholdsskabere, forlæggere, bloggere, coaches og produktivitetseksperter for at introducere Todoist til nye brugere. Vi har flere programmer, der giver forskellige typer af kanalpartnere mulighed for at vokse med Todoist.

Hvis du mener, at dit publikum eller netværk stemmer overens med Todoists mission om at hjælpe folk med at organisere deres arbejde og liv, kan du læse mere nedenfor og se, om dette program er noget for dig!

Har du en presserende anmodning? Du kan kontakte os, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Sådan ansøger du om at blive en Todoist-partner

For at ansøge, skal du blot besøge vores partnerside og klikke på Start din ansøgning. Du modtager en e-mail, der bekræfter, at vi har fået din ansøgning, og at du vil høre fra vores team inden for 5 arbejdsdage.

Hvis din ansøgning godkendes, hjælper vi dig med at oprette en PartnerStack-konto (hvis du ikke allerede har gjort det) og byder dig velkommen til programmet. Og så er du klar til at starte!

Bemærk, at PartnerStack kun er tilgængelig på engelsk, og al kommunikation, du modtager fra PartnerStack, vil være på engelsk.

Sådan fungerer partnerprogrammet

Som Todoist-partner har du dit eget unikke Todoist-henvisningslink, som du kan dele med dit publikum eller netværk. Når nogen klikker på dit henvisningslink og efterfølgende opgraderer sig inden for de næste 90 dage, takker vi dig med en belønning!

Sådan udregnes belønninger:

Årlige abonnementer

Du får en provision på op til 25% (dette afhænger af dit partnerniveau). Det betyder, at du kan tjene op til 12 US$ (ca. 90 kr.) på et køb til 48 US$ (ca. 365 kr.). Du kan kun optjene én belønning pr. bruger, der opgraderer ved hjælp af dit link. Desuden kan du kun få belønningen for konti, der skifter fra et gratis til en betalt abonnement (og derfor ikke ved fornyelser).

Månedlige abonnementer

Du kan få en provision på op til 25% for op til 12 betalinger (dette afhænger af dit partnerniveau). Det betyder, at du kan tjene op til 1,25 US$ (ca. 9,50 kr.) på en betaling til 5 US$ (ca. 38 kr.), op til 12 gange. Den monetære værdi af din belønning kan variere afhængigt af selve købets valuta, men provisionsprocenten forbliver den samme.

FAQ

Partnerprogrammet er designet til personer eller organisationer, der brænder for Todoist og har et stort eksisterende publikum, der måske finder Todoist gavnligt for deres liv eller arbejde. Uanset om du er blogger, produktivitetscoach, social influencer, agentur, publikation eller noget lignende, opfordrer vi dig til at ansøge, hvis du føler, at du opfylder disse kriterier. Din ansøgning afgør, hvilke af vores partnerprogrammer der passer bedst til dig.

Vi gennemgår ansøgninger ugentligt og svarer inden for 5 arbejdsdage.

Du kan finde de mange fordele ved vores partnerprogrammer på vores partnerside.

Vi bruger PartnerStack, en tredjepartsplatform, til at styre vores Todoist-partnerprogram. Med PartnerStack kan du:

• Oprette en PartnerStack-konto
  • Ansøge om at blive en del af Todoists partnerprogram
  • Generere et unikt Todoist-henvisningslink
  • Følge klik og nye Todoist Pro-/Todoist Business-opgraderinger fra dit publikum
  • Se og indløse dine belønninger
  • Administrere dine indtjeninger

Som partner har du dit eget unikke henvisningslink, du kan dele med dit publikum. Når nogen klikker på dit link, gemmes en cookie i personens browser i 90 dage. Hvis personen bliver en betalende Todoist-bruger inden for denne 90-dages periode, tilskrives salget dig. Vi tæller også salget som dit, hvis den henviste person forlader webstedet og senere vender tilbage uden at klikke på dit henvisningslink igen. Og hvis personen ikke bliver en betalende bruger inden for 90 dage, men klikker på dit henvisningslink igen, genstarter de 90 dage.

En cookie er en lille mængde information, som et websted kan efterlade i din browser. På den måde husker det dig, hvis du går tilbage til webstedet. I dette tilfælde tillader dit unikke Todoist-henvisningslink PartnerStack at tilskrive alle betalte opgraderinger fra dette link til dig, så vi kan takke dig med en belønning.

Du optjener belønninger fra den første til den sidste dag af en måned. Du kan overvåge de belønninger, du akkumulerer, på din PartnerStack-konto under Pending Rewards. Du kan indløse belønninger, der ligger uden for tilbagebetalingsperioden — som er på 30 dage. Da Todoist-opgraderinger inden for 30 dage af købsdatoen er berettigede til fuld tilbagebetaling, sørger vi for at vente med at belønne dig, indtil denne periode er ovre. Gennemse PartnerStacks FAQ'er for opdaterede betalingsbetingelser.

Gennemse PartnerStacks FAQ'er for opdaterede betalingsbetingelser.

Alle udbetalinger sker i USD. Hvis din bankkonto bruger en anden valuta (fx Euro), er det overførte beløb underlagt din banks valutaveksling eller gebyrer og konverteres til din bankkontos valuta, når pengene overføres til din konto.

Vi holder kun styr på køb foretaget via todoist.com. Derfor er køb foretaget via App Store eller Google Play ikke berettiget til belønninger. Derfor leder dit unikke link brugerne til Todoists registreringsside i en browser.

Du kan kontakte vores team for yderligere spørgsmål eller bekymringer.