Understøttede betalingsmetoder

Uanset om du vil opgradere til et Pro-abonnement eller opgradere dit team med et Business-abonnement, er der flere understøttede betalingsmetoder at vælge imellem.

Tjek Todoists prisside for at lære om priserne og funktionerne inkluderet i enten Pro- eller Business-abonnementerne.

Betalingskort

For at betale med et kredit- eller betalingskort skal du bruge et af de understøttede betalingskort:

• American Express
  • Discover og Diners Club
  • Japan Credit Bureau (JCB)
  • Mastercard
  • UnionPay
  • Visa og Visa Debit

Todoist Pro

Opgrader gennemBetalingsmetoderFaktureringscyklusValuta

Todoist websted

• Debet- eller kreditkort
  • Apple Pay (tilgængelig på Safari)
  • Link
  • SEPA (brug dit navn og IBAN)
  • iDEAL (tilgængelig for brugere fra Holland)
Månedligt eller årligtAUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK eller USD
Køb i appen med AppleBetalingsmetoder i App StoreMånedligt eller årligtAlle valutaer understøttes i App Store
Køb i appen med GoogleBetalingsmetoder på Google PlayMånedligt eller årligtAlle valutaer understøttes i Google Play

Bankoverførsel, checks og købsordrer accepteres ikke som en betalingsmetode.

Todoist Business

Opgrader et team til Business-abonnementet gennem Todoists websted med et af de understøttede betalingskort.

Kvik-tip

Hvis du er en del af et team, der er blevet opdateret til Business, får du automatisk adgang til Pro-funktioner i dine personlige projekter!

Lær mere

• Opdater betalingsoplysningerne for et betalt abonnement, fx at skifte betalingskort eller skifte til månedlig eller årlig fakturering.
  • Annuller et betalt Todoist-abonnement.
  • Hvis der er problemer med at bruge Link til at betale for Todoist, kan du lære hvordan du nulstiller din Link-konto ved at ændre dit telefonnummer.
  • Hvis du har problemer med at tilføje eller opdatere betalingsoplysninger, bedes du kontakte os.