Styrk adgangskoden til din Todoist-konto

For at forbedre sikkerheden af dine data har vi implementeret en sikkerhedsforanstaltning, når du logger ind på en Todoist-konto.

E-mailadresser og adgangskoder kontrolleres mod databasen Have I Been Pwned eller HIBP. Den sporer alle offentliggjorte databrud.

Hvis der findes en e-mailadresse eller adgangskode til en Todoist-konto i et af disse brud, betragtes denne adgang som usikker, og der vises en fejl, når du forsøger at logge ind på kontoen.

Tjek om dine legitimationsoplysninger er blevet kompromitteret med disse links:

For at få adgang til Todoist-kontoen igen skal du nulstille adgangskoden til din Todoist-konto på https://todoist.com/Users/forgotPassword og generere en ny ved hjælp af en stærk adgangskodegenerator:

Få hjælp

Hvis du har problemer med at styrke adgangskoden til din Todoist-konto eller logge ind med en ny kontoadgangskode, bedes du kontakte os.