Inviter eller fjern personer fra dit Todoist-team

• Business

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Rolle i team

• Administrator

Inviter personer til dit Todoist-team

Før du går i gang, skal du tjekke, om du er administrator af teamet. Lær derefter, hvordan du inviterer folk til dit Todoist-team:

Inviter personer via e-mail

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find det team, du vil føje brugere til, i sidebjælken. Klik på Medlemmer under teamnavnet.
  5. Klik på Inviter via e-mail.
  6. Indtast e-mailadresser på de brugere, du ønsker at invitere, og klik på Send invitationer.

Inviter personer med et invitationslink

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find det team, du vil føje brugere til, i sidebjælken. Klik på Medlemmer under teamnavnet.
  5. Sørg for, at Aktiver invitationslink er slået til.
  6. Klik på Kopier link.

Du kan derefter sende URL'en til dem, du ønsker at invitere. Når de har klikket på linket, kan de slutte sig til dit Todoist-team.

Fjern personer fra dit Todoist-team

Sørg for kun at beholde de rigtige personer i dit Todoist-team. Tjek først, om du er administrator. Derefter kan du lære, hvordan du fjerner personer fra teamet.

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find det team, du vil fjerne personer fra, i sidebjælken. Klik på Medlemmer under teamnavnet.
  5. Find den person, du vil fjerne, og klik på vedkommendes nuværende rolle til højre for deres navn.
  6. Vælg Fjern fra team.

Udskift personer i dit Todoist-team

Hvis du vil erstatte et teammedlem med en ny person, skal du fjerne vedkommende fra dit Todoist-team og invitere den nye person med e-mailadressen, de bruger på deres Todoist-konto.

Faktureringsændringer

Hvis du beslutter dig for at fjerne nogen fra dit Todoist-team, eller hvis du vil erstatte et eksisterende teammedlem med en anden, tjekker vi automatisk, om der er nogen resterende tid tilbage på deres abonnement. Derefter konverterer vi værdien til en kontosaldo til dit Todoist-team.

Denne saldo vil så blive brugt til helt eller delvist at dække din næste faktura. Ingen af den resterende tid på deres abonnement går til spilde.

Du modtager en faktura om ændringen inden for en måned efter fjernelsen.

Værd at bemærke

• Når administratoren fjerner nogen fra teamet, kan denne vælge, om vedkommende skal fjernes fra alle delte projekter eller tillade dem at fortsætte med at dele projekter.
  • Opgaver eller opgavekommentarer, der er tilføjet af teammedlemmer eller gæster, påvirkes ikke af fjernelsen af deres skaber. Hvis du fx vælger at fjerne en person fra alle delte projekter, vil alle opgaver, der er blevet tildelt dem, få status som ikke-tildelt.
  • Når du erstatter et teammedlem med en nyt, behøver du ikke manuelt at ændre det tidligere teammedlems e-mailadresse. Todoist-konti er ikke designet til at udveksles imellem personer, da de indeholder både personlige og arbejdsrelaterede opgaver.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at invitere, fjerne eller erstatte personer i dit Todoist-team, bedes du kontakte os.