Introduktion til kommentarer og filoverførsler

• Begynder
  • Pro
  • Business

Spar den tid, du normalt bruger på at lede efter oplysninger, du skal bruge for at få tingene gjort. Med opgave- og projektkommentarer kan du tilføje noter, uploade enhver fil og endda diskutere detaljer med dine kolleger. Alt holdes nydeligt organiseret direkte i dine opgaver og projekter, så du hurtigt kan komme i gang med at arbejde.

Føj kommentarer og filer til opgaver

Bemærk

Kommentarer vises altid kronologisk. Du kan ikke manuelt ændre deres rækkefølge.

1. Hold markøren over en opgave og klik på talebobleikonet, der vises til højre for opgavens navn.
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  3. Klik på en af følgende:
    • Papirclipsikon: vedhæft en fil. Se alle de understøttede filtyper.
    • Mikrofonikon: optag en lydkommentar.
    • Emoji-ikon: tilføj en emoji.
  4. Tag en person for at underrette vedkommende om din kommentar, hvis det er nødvendigt.
  5. Klik på Kommentar for at gemme den.

Føj kommentarer og filer til projekter

Projektkommentarer vedhæftes til hele projektet i stedet for en enkelt opgave. De holder al overordnet projektinformation eller filer organiseret og samlet ét sted. Hvis du arbejder i delte projekter, er projektkommentarer praktiske til at holde alle opdateret.

1. Klik på projektet i sidebjælken.
  2. Klik på kommentarikonet øverst til højre.
  3. Indtast din kommentar eller klik på papirclipsikonet for at vedhæfte en fil.
  4. Klik på Kommentar for at gemme den.

Underret nogen om en kommentar

Der vil være tidspunkter, hvor du skriver en kommentar og ønsker at sikre, at dit teammedlem ser det. I sådanne situationer kan du underrette vedkommende.

Bemærk

For at underrette nogen om en kommentar i et personligt projekt, skal du først dele projektet med dem. For at underrette nogen i et teamprojekt, skal du sikre dig, at personen er en del af dit team.

Hvis du vil tagge nogen i din kommentar, gør du det på denne måde:
  1. Start en ny opgavekommentar eller projektkommentar i et delt projekt.
  2. Hvis du gerne vil tagge den anden person direkte:
    • Indtast @ i kommentarfeltet, og begynd at skrive vedkommendes navn.
    • Du vil se en liste over navne, der matcher det, du skriver. Når du ser personen, du vil tagge, skal du klikke på vedkommendes navn.
  3. Hvis du blot ønsker at underrette dem uden at tagge dem direkte, skal du gøre følgende:
    • Klik på feltet ud for Underret.
    • Vælg de brugere, du gerne vil underrette ved at klikke på deres navne (eller klik på Alle, hvis du vil underrette alle i projektet).
  4. Når du opslår kommentaren, vil de udvalgte personer modtage kommentaren i deres notifikationer.

Filtyper

Disse filtyper understøttes i Todoist.

• .csv
  • .docx
  • .fodg
  • .fodp
  • .fods
  • .fodt
  • .gif
  • .gz
  • .ips
  • .jpeg
  • .jpg
  • .json
  • .key
  • .log
  • .md
  • .msg
  • .mov
  • .mp4
  • .numbers
  • .odf
  • .odp
  • .ods
  • .odt
  • .pages
  • .pdf
  • .png
  • .pptx
  • .txt
  • .xls
  • .xlsx
  • .webm
  • .webp
  • .zip