Introduktion til backups

• Pro
  • Business

• Web
  • macOS
  • Windows 10

Du behøver aldrig bekymre dig om at miste dine projekter, opgaver og kommentarer. Hvis du er Pro- eller Business-bruger, opretter Todoist automatisk daglige backupfiler til de aktive opgaver i alle dine nuværende projekter, så du til enhver tid nemt kan genskabe et projekt.

Advarsel

Backups oprettes kun fra den dag, din konto opgraderes fra en gratis konto til en Pro- eller Business-konto.

Hvis du sletter et projekt, mens du bruger den gratis version af Todoist, og derefter opgraderer til Pro eller Business, kan du derfor ikke finde projektet i dine backups.

Download en backup

Bemærk

Hvis du har aktiveret tofaktorgodkendelse på din konto, skal du hente en kode fra din godkendelsesapp til at downloade en backup. Lær mere.

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Åbn fanen Backups.
  4. Klik på download ud for en hvilken som helst af de automatiske backups. Dette starter download af en ZIP-fil med CSV-filer for hvert af dine nuværende projekter, herunder alle aktive opgaver (udførte opgaver og arkiverede projekter inkluderes ikke).
  5. Udpak indholdet af ZIP-filen.

Du kan også klikke på + Opret backup i toppen af din backups-fane for manuelt at oprette en backup af alle dine aktive projekter.

Advarsel

Ved download af en backup vil startdatoen for en tilbagevendende forfaldsdato ikke blive gemt i backuppen. Hvis du for eksempel har en opgave med den tilbagevendende forfaldsdato hvert år fra 31. januar, og du derefter eksporterer og importerer en backup, vil opgavens forfaldsdato blive ændret til hvert år.

Gendan en backup

1. Opret et nyt projekt.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i projektet.
  3. Vælg Importer fra skabelon.
  4. Vælg (eller træk og slip) CSV-filen fra den mappe, hvor du udpakkede ZIP-filen, der svarer til det projekt, du vil gendanne.

Alle de aktive opgaver, forfaldsdatoer, kommentarer og filer fra projektbackup'en føjes til det nye projekt.

Alle dine data er sikre i Todoist. Hvis du gerne vil vide mere, kan du tjekke vores sikkerhedspolitik.

FAQ

Det er desværre ikke muligt. Backups oprettes først fra den dag, en konto opgraderes til Pro eller Business.

Backups kan lagre op til 500 kommentarer pr. opgave.

Backups oprettes én gang om dagen på de dage, hvor du logger ind på dit Todoist og foretager ændringer.

Ja, i alt 21 backups gemmes automatisk på din konto. Når der oprettes en ny backup, bliver den ældste backup automatisk slettet.

Hvis du har et Pro- eller Business-abonnement, skal du følge disse trin for at gendanne opgaven fra en projektbackup:

1. Download og åbn en backup
  2. Find CSV-filen for projektet, der indeholder den opgave, du skal gendanne.
  3. Opret et nyt projekt
  4. Importer CSV-filen til det nye projekt. Det bliver til en kopi af det oprindelige projekt.
  5. Flyt den gendannede opgave til det oprindelige projekt.
  6. Slet det nye projekt, hvor du importerede CSV-filen.

Hvis du bruger et gratis abonnement, er det desværre ikke muligt at gendanne en slettet opgave.