Importer eller eksporter Todoist-projektskabeloner

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web
  • macOS
  • Windows 10

Advarsel

Du kan kun oprette projektskabeloner i Todoists apps til web og desktop. Denne funktion er ikke tilgængelig på mobilapps.

Nogle projekter forekommer ikke kun én gang. Hvis du jævnligt udfører gentagende arbejde og genskaber samme type projekt igen og igen, kan du spare tid ved at genbruge dit oprindelige projekt og gøre det til en projektskabelon. Derefter kan du genbruge skabelonen, så mange gange du har lyst.

Du kan eksportere projektskabeloner som CSV-filer eller som weblinks, som du nemt kan gemme til senere brug eller dele med andre.

Opret og eksporter projektskabeloner

1. Klik på projektet i sidebjælken.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Eksporter som CSV.
  4. Vælg, om du vil gemme skabelonen som en CSV-fil eller som en delbar URL.

Kvik-tip

Du kan nemt duplikere opgaver i et projekt.

Din projektskabelon bliver en nøjagtig kopi af originalen, inklusive alle forfaldsdatoer, kommentarer og filer.

Derudover kan du også oprette en tilpasset skabelon til at importere opgaver fra et andet program eller regneark ved hjælp af en CSV-fil. Lær mere om, hvordan du formaterer din CSV-fil, så du kan importere den til Todoist.

Du kan vælge "Brug relative datoer" i din skabelon. Det betyder, at datoer som "i morgen" eller "om 5 dage" vil blive indstillet efter, hvilken dato du importerer skabelonen til et nyt projekt. Hvis du for eksempel opretter dit nye projekt og importerer skabelonen den 5. maj, vil enhver opgave med forfaldsdato for "i morgen" forfalde den 6. maj.

Ved download af et projekt vil startdatoen for en tilbagevendende forfaldsdato ikke blive gemt i skabelonen. Hvis du for eksempel har en opgave med en tilbagevendende forfaldsdato hvert år fra 31. januar, og du derefter eksporterer og importerer en skabelon med den pågældende opgave, vil opgavens forfaldsdato blive ændret til hvert år.

Importer projektskabeloner fra et delbart weblink

1. Klik på weblinket for den projektskabelon, du vil genskabe.
  2. Klik på Brug denne skabelon.

Et nyt projekt vises nederst på din projektliste med alle opgaver fra det oprindelige projekt, inklusive alle datoer, kommentarer og filer.

Importer færdige projektskabeloner fra todoist.com/templates

Hvis du ønsker at få et forspring på dit projekt, kan du gennemse Todoists bibliotek med over 60 foruddefinerede skabeloner i kategorier fra arbejde til personligt til kreativt. Find skabelonerne på todoist.com/templates.

Importer projektskabeloner fra en CSV-fil

Projektet vil blive fyldt op med alle det oprindelige projekts opgaver — inklusive alle datoer, kommentarer og filer.

Du kan genskabe projektskabelonen endnu hurtigere ved at trække og slippe CSV-filen direkte ind i et eksisterende projekt.

For at Todoist kan importere din CSV-fil korrekt, skal du kontrollere, om den er kodet ved hjælp af UTF-8-formatering:

1. Opret et nyt projekt eller åbn et eksisterende projekt til at importere din skabelon til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Importer fra CSV. Sørg for, at din CSV-fil er UTF-8-kodet.
  4. Vælg CSV-filskabelonen fra din computer.

FAQ

Ja, det gør det! Uanset om du eksporterer et projekt som en CSV-fil i listevisning eller i tavlevisning, beholder det visningen, når det er importeret.

Nej desværre ikke. Det er kun aktive opgaver, der eksporteres/importeres.

Nej, de udløber ikke.

Ja, enhver, der har adgang til en skabelon-URL, kan tilgå skabelonen og se opgaverne i skabelonen.

Skabeloner er tilgængelige på engelsk, spansk, tysk, hollandsk, italiensk, polsk, tyrkisk, japansk, portugisisk, tjekkisk, fransk, koreansk og russisk.

Vi arbejder i øjeblikket på at tilføje support til forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, finsk, dansk, norsk og svensk.