Sådan ændrer du swipe-handlinger

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Todoist til iOS og Android giver dig mulighed for til enhver tid at ændre dine swipe-handlinger for at bestemme, hvilken handling du vil udføre, når du swiper din opgave til venstre eller højre. Når du tilpasser dine swipe-handlinger, kan du vælge, om du vil markere, udføre, planlægge eller slette din opgave med en enkelt swipe-bevægelse. Sådan gør du:

Skift dine swipe-handlinger

1. Tryk på Gennemse nederst til højre.
  2. Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Generelt.
  4. Scroll ned til Swipe-handlinger nederst på skærmen.
  5. Vælg, om du vil markere, udføreplanlægge eller slette en opgave, når du swiper til venstre eller højre.

Kvik-tip

Hvis du bruger Android-appen, kan du til enhver tid se din projektliste ved at trække din finger fra bunden af skærmen til toppen af skærmen.

FAQ

Du kan kun vælge mellem Marker, Udfør, Planlæg og Slet for dine swipe-handlinger.