Formater tekst i en Todoist-opgave

• Begynder
  • Pro
  • Business

Bemærk

Disse formateringsmuligheder er ikke tilgængelige i Todoist til iOS og Android.

Få din opgave til at skille sig ud med fed skrift, tilføj flair til dine projektnavne med emojis 🎉 eller tilføj praktiske links til din tekst! Fremhæv et stykke tekst og vælg derefter formateringsindstillinger, der kommer frem i redigeringsmenuen.

Kvik-tip

Du kan tilføje nye linjer ved at trykke på Shift + Enter.

For opgavenavne understøtter editoren:

• Gør tekst fed eller kursiv.
  • Gør tekst til en kodeblok
  • Vælg noget tekst og gør det til et link
  • Gennemstreg tekst ved at omslutte den med tildes ~

Til opgavebeskrivelser og kommentarer understøtter editoren:

• Gør tekst fed eller kursiv.
  • Tilføj H1 og H2 overskrifter
  • Gør tekst til citater eller kodeblokke
  • Tilføj punkt- og nummererede lister
  • Vælg noget tekst og gør det til et link
  • Gennemstreg tekst ved at omslutte den med tildes ~

Fjern formatering

• For at udfolde en URL i opgavenavnet skal du omslutte den med backticks. For eksempel: `google.com`.
  • For at fjerne et link fra noget tekst skal du markere den hyperlinkede tekst, klikke på Link og klikke på papirkurvsikonet.

Værd at bemærke

• Redigeringsværktøjet til opgavetitler bruger en rich-text-editor, og derfor understøttes Markdown-syntaks ikke længere, og det er ikke muligt at slukke for redigeringsværktøjet.
  • Markdown-genveje understøttes. Når du fx tilføjer links til tekst, skal du skrive det afsluttende tegn (dvs. )) som det sidste tegn efter du har indsat linket. Ved at gøre dette konverteres Markdown-syntaksen til et link.
  • Der er forskellige formateringsmuligheder til opgavenavne, opgavebeskrivelser og opgavekommentarer. Dette skyldes begrænset plads, og at det ikke er muligt at tilpasse formateringsmuligheder såsom punktlister, nummererede lister, overskrifter eller citater.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at formatere tekst i opgavenavne, beskrivelser eller kommentarer, bedes du kontakte os.