Find dit API-token

• Web

Hvis du opsætter en integration til Todoist, skal du muligvis indtaste dit API-token. Sådan får du det:

1. Log ind på dit Todoist via webappen på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. I venstre side vælger du Integrationer.
  5. Vælg fanen Udvikler.
  6. Klik på Kopier til udklipsholder for at få dit API-token.

Udsted et nyt token

Hvis du har problemer med dit API-token, eller hvis du vil logge ud af Todoist på alle dine enheder, skal du klikke på Udsted et nyt API-token og klikke på OK for at bekræfte.

Byg din egen integration

Hvis du vil udvikle din egen Todoist-integration, kan du udforske Todoists API-dokumentation. Hvis du vil dele din integration med Todoist-fællesskabet, skal du  indsende din integration til gennemgang.