Nedgrader fra Todoist Business til Pro eller Begynder

• Business

For at nedgradere fra Todoist Business til enten Pro eller Begynder skal du først opsige Business-abonnementet. Det er kun administratorer, der kan annullere en Todoist Business-konto.

Når du nedgraderer til Pro- eller Begynder-abonnementet, vil du miste enhver gammel pris, du betalte på dit Business-abonnement (dette inkluderer, hvis du er en langvarig bruger med gammel prissætning eller hvis du har en nonprofit-rabat).

Annuller Todoist Business-abonnementet

1. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Find det team, du vil opsige Business for, i menuen til venstre.
  4. Klik på Fakturering under det pågældende team.
  5. Klik på Annuller abonnement.
  6. Skriv, hvad du bedst kunne lide ved Business-abonnementet.
  7. Klik på Annuller Business-abonnement.
  8. Vælg en grund til at annullere, og giv enhver feedback, du har til at annullere dit abonnement.
  9. Klik på Annuller Business-abonnement.
  10. Klik på Annuller abonnement.
  11. Bekræft ved at klikke på Annuller abonnement.

Advarsel

Hvis du bruger Google, Facebook eller Apple til at logge ind med, skal du først tilføje en adgangskode til din Todoist-konto ved at gå til dine Indstillinger og vælge Konto.