Hvis du sletter din konto, slettes alle dine Todoist-data, inklusive opgaver, projekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter din konto, kan du ikke gendanne den eller andre data, der er knyttet til kontoen.

Følg disse trin for at slette din Todoist-konto:

1. Log ind på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Hvis du loggede ind med Google, Facebook eller Apple-login, skal du først tilføje en Todoist-adgangskode.
  5. klik på Slet konto.
  6. Indtast din adgangskode
  7. Bekræft ved at vælge Slet konto.
  8. Hvis du har konfigureret tofaktorgodkendelse for din konto, skal du indtaste engangsadgangskoden.

Kvik-tip

Hvis du har tilmeldt dig Pro via App Store eller Google Play, skal du sørge for at annullere dit Todoist-abonnement i den relevante butik for at forhindre yderligere betalinger.

FAQ

For at slette din konto skal du indtaste den adgangskode, der er knyttet til din Todoist-konto, ikke adgangskoden til din Google-, Facebook- eller Apple-konto. Hvis du endnu ikke har tilføjet en adgangskode, kan du gøre det ved at følge disse instrukser eller nulstille din Todoist-adgangskode.

For at slette din konto skal du sørge for, at du er logget ind på din Todoist-konto på https://todoist.com. Indstillinger-menuen er tilgængelig under din avatar i øverste højre hjørne.

Nej, sletning af appen alene vil ikke slette din Todoist-konto. Følg ovenstående trin for at sikre, at din konto slettes.