Tilpas Todoists navigationslinje på mobilen

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Tilpas navigationslinjen ved at tilføje visninger, der ofte bruges på din Todoist-konto. Få hurtigt adgang til disse visninger, og brug mere tid på at få arbejdet gjort.

Enhver visning, der føjes til en fane i navigationslinjen, fjernes automatisk fra menuen Gennemse.

1. Tryk på Gennemse nederst til højre.
  2. Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre.
  3. Vælg Navigation.
  4. Tryk på + Tilføj for at tilføje de nye faner til navigationslinjen.
  5. Tryk på Rediger i øverste højre hjørne.
  6. Træk faner for at ændre rækkefølgen eller fjerne faner fra navigationslinjen.
  7. Gå tilbage for at gemme ændringerne.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at tilføje en visning eller bruge navigationslinjen i Todoist, bedes du kontakte os.