Tilpas sidebjælken i Todoist

Sidebjælken (omtalt som navigationsmenu på mobilenheder) er der, hvor du kan udføre al din navigation i Todoist. Tilgå dine visninger (såsom Indbakken, din I dag-visning og dine filtre og etiketter), alle dine Favoritter, dine personlige projekter og dine teamprojekter!.

Kvik-tip

Hvis du bruger Todoist til macOS, Todoist til Windows eller Todoists webapp, skal du klikke på ikonet med tre linjer øverst til venstre for at vise eller skjule sidebjælken.

Tilpas din sidebjælke

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Sidebjælke.
  4. Tilpas din sidebjælke:
    • Under Vis i sidebjælke, vis eller skjul visninger i sidebjælken.
    • Under Vis opgavetæller skal du bruge Vis opgavetæller -skydeknappen til at vise eller skjule opgavetællere på visninger og projekter.
  5. Klik på Opdater for at gemme dine ændringer.

Find en visning, der skjules fra sidebjælken

Når du bruger Todoists webapp, Todoist til macOS eller Todoist til Windows, kan du finde enhver visning, der er skjult fra sidebjælken:

1. Brug tastaturgenvejen Cmd + K (på macOS) eller Ctrl + K (på Windows 10/11). En menu vil blive vist.
  2. Vælg visningen for at åbne den.