CSRF-token fejlbeskeder

• Web

Hvis du ser en CSRF-fejlbesked, når du logger ind på din Todoist-konto, er der ingen grund til panik. Du finder nogle simple løsninger nedenfor:

Ugyldigt eller manglende CSRF-token

Denne fejlbesked betyder, at din browser ikke kunne oprette en sikker cookie eller ikke kunne få adgang til denne cookie til at godkende dit login. Dette kan skyldes reklame- eller scriptblokerende plugins eller selve browseren, hvis det ikke er tilladt at lagre cookies.

For at løse problemet, skal du følge disse trin.

Chrome

1. Åbn Chrome Indstillinger.
  2. I sektionenPrivatliv og sikkerhedskal du klikke påCookies og andre webstedsdata.
  3. Scroll ned tilSider, der altid kan bruge cookiesog klik påTilføj.
    • Kopier og indsæt "[*.]todoist.com" og klik på Tilføj.
    • Kopier og indsæt derefter "[*.]cloudfront.net" og klik på Tilføj.
  4. Klik påSe alle cookies og websitedata, søg eftertodoist og slet alle Todoist-relaterede emner.
  5. Genindlæs Chrome og log ind på Todoist.

Firefox

1. Åbn Firefox Indstillinger.
  2. I venstre side vælger du Privatliv & Sikkerhed.
  3. Under Cookies og websitedata klikker du på Administrer undtagelser.
    1. Kopier og indsæt "https://todoist.com" og klik på Tillad.
    2. Kopier og indsæt derefter "https://cloudfront.net" og klik på Tillad.
  4. Klik på Gem ændringer.
  5. Klik derefter på Administrer data.
  6. Søg efter todoist og vælg Fjern alle viste.
  7. Klik på Gem ændringer og bekræft i pop-op-vinduet ved at klikke på Fjern.
  8. Genindlæs Firefox og log ind på Todoist.

Safari

1. Åbn Safari Indstillinger i rullemenuen i navigationslinjen eller ved at skrive Cmd + , (⌘,).
  2. Klik på fanen Privatliv og sørg for, at "Cookies og webstedsdata" ikke er indstillet til "Bloker alle cookies".
  3. Klik på knappen Administrer webside-data for at se alle lokalt lagrede webside-data.
  4. Søg efter "Todoist", og fjern alle Todoist-relaterede poster.
  5. Genindlæs Safari og log ind på Todoist.

CSRF-tokens matcher ikke

Denne fejlbesked skyldes privatlivsudvidelser. Hvis du anvender privatlivsudvidelser som fx Ghostery eller Privacy Badger, skal du sørge for at tilføje todoist.com som et betroet websted.