Opret opgaver ved at scanne tekst på iOS

• Business
  • Begynder
  • Pro

• iOS

Sommetider ser du måske en artikel, en kommentar eller en bog, som du gerne vil oprette en opgave ud fra.

Hvis du bruger en iOS-enhed med iOS 15 eller nyere, kan du nu heldigvis bruge Apples Live Text-funktion til at oprette en opgave ud fra en scannet tekst! Sådan gør du:

1. Sørg for, at Live Text er aktiveret ved at følge Apples instruktioner.
  2. Åbn din Todoist iOS-app.
  3. Åbn Kvik-tilføj ved at trykke på Kvik-tilføj-ikonet.
  4. Tryk i længere tid på området for Opgavenavn.
  5. Tryk på Scan tekst-ikonet, der vises.
  6. Flyt telefonens kamera hen over den tekst, du vil oprette en opgave ud fra. Teksten tilføjes automatisk som opgavens navn.
  7. Når den ønskede tekst er tilføjet, trykker du på Indsæt.
  8. Når du er færdig med at tilpasse opgaven, skal du trykke på Submit_Arrow.svgSend-ikonet for at gemme din opgave.

Bemærk

Denne funktion understøttes kun på iPhone og iPad med A12 Bionic eller nyere, og som kører iOS 15/iPadOS 15 eller nyere. Altså:

• iPhone XS og nyere
  • iPad Pro 2020 og nyere
  • Generation 5 af iPad Mini
  • iPad Air 2019 eller nyere
  • iPad 2020