Tak, fordi du overvejer Todoist. Vi er utroligt glade for, at du er her!

Du kan nemt komme i gang med en ny konto på få sekunder:

1. Åbn Todoist.
  2. Klik på Start helt gratis i det øverste højre hjørne.
  3. Vælg, hvordan du vil registrere dig på Todoist:
    • Hvis du vil registrere dig med din Google-konto, skal du klikke på Fortsæt med Google.
    • Hvis du vil registrere dig med din Facebook-konto, skal du klikke på Fortsæt med Facebook.
    • Hvis du vil registrere dig med din Apple-konto, skal du klikke på Fortsæt med Apple.
    • Hvis du vil registrere dig med din e-mail, indtaster du din e-mailadresse, tilføjer en sikker adgangskode og klikker på Registrer dig med e-mail.

Kvik-tip

Hvis du lige er begyndt med Todoist, bør du tjekke vores startvejledning.