Opret et underprojekt i Todoist

• Begynder
  • Pro

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Bemærk

Kun personlige projekter kan omdannes til overordnede eller underprojekter.

Brug underprojekter til at holde din konstant voksende projektliste pæn og organiseret. Du kan for eksempel oprette "overordnede" projekter kaldet "Hjemme" og "Helse" og derefter organisere forskellige underprojekter under hver enkelt.

Gør et projekt til et underprojekt

Todoist understøtter i øjeblikket underprojekter på 3 indrykningsniveauer. Sådan gør du et projekt til et underprojekt:

1. Hold markøren over et projekt.
  2. Træk projektet til venstre eller højre for at ændre dets indrykningsniveau.

Om underprojekter i teams

Hvis du administrerer projekter i et Todoist-team, vil du ikke kunne oprette et underprojekt eller omdanne et eksisterende projekt til et underprojekt.

Få hjælp

• Opdel store projekter ved at oprette sektioner.
  • Brug denne feedbackformular til at sende en funktionsanmodning om underprojekter.
  • Hvis du har problemer med at oprette underprojekter, bedes du kontakte os.