Ryd Todoist-cookies i webbrowseren.

• Web

Hvis der er et teknisk problem med Todoist, og at logge ud og logge ind igen ikke løser problemet, kan du lære, hvordan du rydder Todoist-cookies på forskellige webbrowsere.

Chrome

1. Kopier og indsæt denne adresse i din adresselinje: chrome://settings/privacy
  2. Klik på Websiteindstillinger.
  3. Klik på Se tilladelser og data, der er gemt på alle websites.
  4. Skriv Todoist i søgefeltet øverst til højre.
  5. Klik på knappen Slet de viste data.
  6. Klik på Slet for at bekræfte.

Firefox

1. Kopier og indsæt denne adresse i din adresselinje: about:preferences#privacy
  2. I afsnittet Cookies og websteds-data skal du klikke på knappen Håndter data....
  3. Indtast Todoist i søgefeltet.
  4. Klik på knappen Fjern alle.

Safari

1. I Safari-appen på din Mac skal du klikke på Safari øverst til venstre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på fanen Privatliv.
  4. Klik på Adminstrer websitedata.
  5. Skriv Todoist i søgefeltet.
  6. Klik på knappen Fjern alle.

Microsoft Edge

1. Kopier og indsæt denne adresse i din adresselinje: edge://settings/siteData
  2. Skriv Todoist i søgefeltet.
  3. Klik på Fjern alle viste.

Opera

1. Kopier og indsæt denne URL i din adresselinje: opera://settings/privacy
  2. I sektionen Privatliv og sikkerhed klikker du på Cookies og andre webstedsdata.
  3. Klik på Se alle webstedsdata og tilladelser.
  4. Skriv Todoist i søgefeltet.
  5. Klik på Slet viste data.