Skift dine indstillinger for notifikationer

• Begynder
  • Pro
  • Business

Hold dig opdateret hele tiden ved at modtage notifikationer fra dine delte projekter. Det er uanset om nogen tilføjer en kommentar, tildeler en opgave, udfører en opgave eller slutter sig til/forlader projektet.

Du kan se alle dine notifikationer både læste og ulæste under fanen Notifikationer, men hvis du vil tjekke alle dine ulæste notifikationer, kan du åbne fanen Ulæst.

Kvik-tip

Hvis du vil markere alle dine ulæste notifikationer som læst, skal du blot klikke eller trykke på fluebensikonet.

I dine kontoindstillinger kan du kan tilpasse, hvilke begivenheder du underrettes om, og om du ønsker at modtage notifikationer via e-mail eller push-notifikation.

Typer af delingsnotifikationer

Der er flere typer handlinger, folk kan foretage i et delt projekt. Du bestemmer selv, hvilke du ønsker at blive underrettet om:

• Kommentarer til dig: Når nogen vælger at underrette dig om en opgavekommentar.
  • Opgaver tildeles til dig: Når nogen tildeler dig en opgave.
  • Opgaver udføres: Når en opgave, du enten har oprettet eller tildelt, bliver udført.
  • Opgaver genaktiveres: Når en opgave, du enten har oprettet eller tildelt, bliver genaktiveret.
  • Samarbejdspartner slutter sig til projekt: Når nogen accepterer din invitation til et projekt.
  • Samarbejdspartner afviser projekt: Når nogen afviser din invitation til et projekt.
  • Samarbejdspartner forlader projekt: Når nogen forlader et projekt, du er en del af.
  • Teammedlem fjernes fra projekt: Når nogen fjerner et andet medlem fra et projekt.

Typer af notifikationer til teamarbejdsrum

Hvis du bruger teams, er der nogle notifikationer, du kan aktivere i dine indstillinger:

• Invitation til teamarbejdsrum accepteret: Når nogen accepterer en invitation til et teamarbejdsrum.
  • Invitation til teamarbejdsrum afvist: Når nogen afviser en invitation til et teamarbejdsrum.
  • Fjernet fra arbejdsrum: Når nogen fjernes fra et teamarbejdsrum.
  • Arbejdsrum slettet: Når et teamarbejdsrum slettes.

Administrer dine notifikationsindstillinger

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Notifikationer. Nu kan du:
    • Slå Notifikationer til web og desktop til for at modtage notifikationer på web.
    • Administrere, hvilke notifikationer du vil modtage fra delte projekter i sektionen Projektnotifikationer.
    • Vælge om du vil modtage eller ikke vil modtage e-mails eller push-notifikationer for hver handling foretaget af et teammedlem i et delt projekt.

Få hjælp

Notifikationer via tekstbesked eller SMS er ikke en valgmulighed i Todoist. Hvis dette føles vigtigt for din arbejdsgang, så brug Todoists formular til at dele feedback og indsend en funktionanmodning.

Hvis du har problemer med notifikationer, kan du lære, hvordan du fejlfinder problemer med notifikationer.