Det er hurtigt og nemt at ændre den e-mailadresse, du bruger med din Todoist-konto! Sådan gør du:

Bemærk

Du kun kan linke én e-mailadresse til din Todoist-konto.

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Administrer konto.
  4. Vælg Skift e-mail under din e-mailadresse.
  5. Indtast din nye e-mailadresse og gentag den for at bekræfte.
  6. Indtast din adgangskode
  7. Vælg Skift e-mail.

Advarsel

Hvis du bruger din Google-, Facebook- eller Apple-konto til at logge ind, skal du tilføje en adgangskode til din Todoist-konto, før du kan ændre din e-mailadresse. Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger og vælge Konto.

Ydermere, hvis du har aktiveret tofaktorgodkendelse på din konto, skal du hente en kode fra din godkendelsesapp for at ændre din e-mailadresse. Lær mere.

FAQ

Hvis du vil bruge en e-mail fra en anden Todoist-konto, skal du logge ind på den anden konto og ændre adressen dér først. På denne måde frigøres e-mailen til genbrug på den anden konto. Alternativt, hvis du ikke vil beholde din anden konto, kan du også slette den.