Annuller et Todoist-abonnement

• Business
  • Pro

Annuller et Pro-abonnement

For at annullere dit Pro-abonnement, skal du blot stoppe det fra automatisk at forny sig selv. For at gøre dette, skal du slå det fra baseret på den betalingsmåde du brugte:

Kreditkortbetalinger foretaget via Todoist vil som standard blive automatisk fornyet. Sådan slår du det fra:

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg fanen Abonnement.
  5. Klik på knappen Annuller abonnement.
  6. Vælg årsagen til annulleringen, og del, hvis der er noget, du gerne vil have os til at forbedre.
  7. Klik på Ja, annuller for at bekræfte annulleringen.

Bemærk, at PayPal ikke længere er tilgængelig som betalingsmetode. Eventuelle tidligere betalinger foretaget med PayPal fornyes ikke automatisk.

App Store-abonnementer fornyes som standard automatisk, så du skal manuelt annullere dem. Muligheden for at annullere autofornyelse finder du ved at se dit Apple ID i iTunes eller App Store og derefter vælge "Abonnementer".

Abonnementer købt via Google Play fornyes eller fornyes ikke automatisk afhængigt af mange faktorer. Tjek din Google Play-konto og kontroller, om der findes et tilbagevendende Todoist-abonnement der. Hvis der gør, kan du fjerne det direkte derfra.

Todoist Pro-betalinger foretaget via Microsoft Store fornyes ikke automatisk.

Pro-abonnement FAQ

Nej, du kan bruge dit Todoist Pro, indtil det udløber. Du vil da automatisk blive ført tilbage til den gratis løsning.

Se venligst vores artikel om refunderinger for instruktioner i, hvordan du får din betaling refunderet afhængigt af din platform.

Hvis du opgraderede via vores websted, Mac App Store, App Store eller Google Play, kan du ændre din faktureringscyklus ved at følge disse instrukser.

Du vil stadig have adgang til alle dine data, når du nedgraderer til den gratis version.

Annuller et Business-abonnement

Hvis du ikke længere har brug for dit Todoist Business-team, kan du annullere dit abonnement ved at slette dit team.

Bemærk

Kun administratorer kan annullere en Todoist Business-konto.

Sådan annullerer du dit abonnement:

1. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find teamet i sidebjælken til venstre og klik på Fakturering under teamnavnet.
  5. Klik på Annuller abonnement.
  6. Oplys, hvad du bedst kunne lide ved Business-abonnementet, og klik på Annuller Business-abonnement.
  7. Vælg årsagen til annulleringen og tilføj eventuel feedback, du måtte have til os.
  8. Klik på Annuller Business-abonnement.
  9. Klik på Annuller abonnement og bekræft ved at klikke Annuller abonnement igen.

Advarsel

Hvis du bruger Google, Facebook eller Apple til at logge ind med, skal du først tilføje en adgangskode til din Todoist-konto ved at gå til Indstillinger og vælge Konto.

Business-abonnement FAQ

Kontakt os, så vi kan se på sagen og overføre Pro-tiden korrekt.

Hvis du har annulleret dit Business-abonnement inden for 30 dage af dit køb, bedes du kontakte os for en refundering.

Absolut! Dit team vil blive nedgraderet, men alle dine projekter og opgaver vil stadig være tilgængelige.

Følg instrukserne nedenfor for at forlade et Business-team. Når du har forladt teamet, kan du stadig bruge din Todoist-konto med alle dine projekter og opgaver.

1. Log ind på din Todoist-konto i en browser.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg Abonnement i menuen i venstre side.
  5. Vælg Forlad team.

Hvis du bruger Google, Facebook eller Apple til at logge ind med, skal du først tilføje en adgangskode til din Todoist-konto ved at gå til Indstillinger og vælge Konto.