Føj opgaver til Quick Note på din iPad

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS

Advarsel

Du kan kun bruge denne funktion på en iPad, der kører iPadOS 15 eller nyere. Dette er ikke tilgængeligt på macOS- eller iOS-enheder.

Hvis du holder af at lave noter, vil du muligvis ønske at linke til en af dine Todoist-opgaver i en note.

Den gode nyhed er, at hvis du har Todoist installeret på en iPad, kan du føje links til dine Todoist-opgaver i dine Quick Note-noter!

1. Åbn Todoist på din iPad, og gå til projektet, der har opgaven, du vil føje til en Quick Note.
  2. Swipe diagonalt opad fra nederste højre hjørne af skærmen for at åbne Quick Note.
  3. Tilføj den tekst, du gerne vil have i din note.
  4. Med Todoist åben i baggrunden skal du trykke på den opgave, du vil føje til din note.
  5. Vælg Tilføj link +. Et link til din opgave føjes nu til din note.