Tilføj opgaver via stemmestyring på Apple Watch

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS

Få hurtigt opgaver ud af dit hoved og ned på din opgaveliste ved at diktere dem til dit Apple Watch.

1. Åbn Todoist-appen ved at trykke på Todoist-logoet på din Apple Watch-skærm.
  2. Scroll op og tryk på Tilføj opgave.
  3. Tryk på mikrofonikonet i nederste højre hjørne af din urskærm.
  4. Indtal opgavedetaljerne, og tryk på OK.
  5. På den næste skærm kan du vælge opgavens projekt.
  6. Når du er færdig, trykker du på Gem.

FAQ

Nej, desværre ikke. På nuværende tidspunkt kræver vores watchOS-app, at Apple Watch er inden for rækkevidde af iPhone'en for at være i stand til at opdatere information og oprette/udføre opgaver.