Tilføj emojis i Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Brug emojis til at tilføje noget ekstra til Todoist ✨ Emojis kan føjes til kommentarer og alt hvad du kan navngive: opgaver, sektioner, projekter, etiketter og filtre. Sådan gør du:

1. Når du indtaster tekst, kan du åbne emojitastaturet ved at trykke på Ctrl + Cmd + Mellemrum på macOS eller Windows-tasten + . (punktum) på Windows.
  2. Klik på en emoji for at tilføje den.

Kvik-tip

Bruger du Todoist på Linux? Prøv at bruge et browsertilføjelsesprogram som fx Emoji Keyboard af JoyPixels til Chrome eller Awesome Emoji Picker til Firefox.

FAQ

Nej, Todoist understøtter kun Unicode-emojis. De to hovedårsager til ikke at understøtte noget andet end Unicode er:

1. Alle platforme understøtter Unicode-emojis.
  2. Alle platforme giver bedre native oplevelser for Unicode-emojis, inklusive:
    • Understøttet tastatur
    • Mulighed for visuelt at gennemse tilgængelige emojis
    • Oversatte emojinavne