Tilføj en Todoist-widget til din Android-låseskærm

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Android

Du kan tilføje en Todoist-widget til din låseskærm, så du på et øjeblik kan se dine kommende opgaver og tilføje nye uden at skulle låse din enhed op. Sådan gør du:

Bemærk

Understøttelse af widgets til låseskærmen blev droppet i Android Lollipop, så dette vil kun fungere for versioner forud for 5.0.

1. I portrættilstand skal du swipe tværs over den øverste del af skærmen, indtil du ser + -symbolet. I landskabstilstand skal du swipe fra venstre mod højre side af skærmen.
  2. Tryk på + -symbolet. Indtast din PIN, dit mønster eller din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. En liste over tilgængelige widgets vises.
  3. Tryk på Todoist-widgeten for at tilføje den.