Tilføj en opgavebeskrivelse

• Business
  • Begynder
  • Pro

• Web
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10
  • Linux

Sommetider har en opgave brug for lidt mere kontekst, end hvad du kan proppe ind i et opgavenavn. Det er her, at opgavebeskrivelser er smarte.

Du kan bruge en opgavebeskrivelse af forskellige grunde, fx hvis du vil tilføje et link, der er relevant for din opgave, hvis du vil tilføje yderligere oplysninger, der ikke var plads til i opgavens navn, eller måske ønsker du at sikre, at vigtige informationer ikke overses i opgavekommentarerne.

Kvik-tip

Du behøver ikke bekymre dig, hvis der er meget kontekst (eller adskillige links), du vil føje til din opgavebeskrivelse. Du kan tilføje flere linjer, så længe din beskrivelse max er på 16.384 tegn!

Føj en opgavebeskrivelse til en ny opgave

1. Mens du opretter en ny opgave, klikker du på beskrivelsesfeltet.
  2. Indtast din opgavebeskrivelse under opgavens navn.
  3. Når du har tilføjet din opgavebeskrivelse samt foretaget eventuelle andre nødvendige ændringer til din opgave, klikker du på Tilføj opgave.

Kvik-tip

Du kan gemme en opgave, mens du er i opgavebeskrivelsesfeltet ved hjælp af genvejen Ctrl + Enter (Windows) eller ⌘ + Enter (macOS).

Føj en opgavebeskrivelse til en eksisterende opgave

1. Klik på den opgave, du vil føje en opgavebeskrivelse til. Dette burde åbne opgavevisningen.
  2. Under opgavens navn klikker du på Beskrivelse.
  3. Indtast en beskrivelse af din opgave.
  4. Når du har tilføjet din opgavebeskrivelse samt foretaget eventuelle andre nødvendige ændringer til din opgave, vælger du Gem.

Kvik-tip

Du kan gemme en opgave, mens du er i opgavebeskrivelsesfeltet ved hjælp af genvejen Ctrl + Enter (Windows) eller ⌘ + Enter (macOS).

Søg efter en opgavebeskrivelse

For at søge efter en opgavebeskrivelse skal du indtaste opgavebeskrivelsen i søgefeltet.

Hvis du bruger Todoist på en computer, vises opgavebeskrivelser i søgeresultaterne med fed tekst.

Hvis du bruger Todoist på en mobilenhed, kan du se en række faner over dine søgeresultater. Tryk på fanen Beskrivelser for at få vist opgavebeskrivelser, der matcher dine søgekriterier.

FAQ

Opgavebeskrivelser kan være på op til 16.384 tegn.

Ja, det gør de!

Nej, dette understøttes ikke på nuværende tidspunkt. Vi beklager!

Ja, du kan! Opgavebeskrivelsen vises under opgavens navn.