Aan de slag met Business voor admins

• Business

Teamrol

• Admin

Waarschuwing

Deze gids is verouderd en wordt zeer binnenkort bijgewerkt! Ondertussen vind je onderstaande links misschien handig:

Als admin kan je teamleden toevoegen en ze verwijderen, je teaminstellingen wijzigen en je betalingen en facturen beheren.

Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over de waardevolle bijdrage van Todoist Business voor jou en je team.

Snelle tip

Indien je nog geen Business-account hebt, kan je makkelijk je bestaande persoonlijke account naar een Business-account omzetten, zonder dat je je huidige taken of projecten kwijtraakt.

Nieuwe gebruikers uitnodigen

1. Vanaf de web-, macOS- of Windows-apps, open je de tab Gebruikers aan de linkerkant van je admin-paneel.
  2. Klik op de link Gebruikers uitnodigen onder de naam van je team bovenin.
  3. Typ de e-mailadressen van de personen die je wil uitnodigen in.
  4. Klik op Uitnodigingen versturen wanneer je klaar bent.

Zodra de uitnodigingen zijn verstuurd, zullen de namen van de teamleden verschijnen met één van de twee volgende statussen:

• Uitgenodigd – Placeholder-accounts worden aangemaakt totdat gebruikers hun uitnodigingen accepteren.
  • Gebruiker – Gebruikers die je uitnodiging hebben geaccepteerd.

Gebruikers beheren

Open de tab Gebruikers aan de linkerkant van je admin-paneel om alle actieve en uitgenodigde gebruikers in je account te bekijken. Om naar een gebruiker te zoeken, kan je hun naam of e-mailadres in het zoekveld rechts bovenin typen.

Om het wachtwoord van een gebruiker te resetten, iemand een admin te maken, of een gebruiker te verwijderen, klik je op het tandwiel-icoon aan de rechterkant van de naam van de gebruiker en selecteer je de actie in het drop-down menu.

Gedeelde projectpermissies instellen

Open de tab Delen aan de linkerkant van je admin-paneel om gedeelde projectpermissies in te stellen of te wijzigen.

Je kan beslissen:

• Of teamleden je projecten kunnen delen met mensen buiten je Business-account
  • Of teamleden aan projecten buiten je Business-account kunnen deelnemen

Je account- en factuurgegevens beheren

Open de tab Account en factureren aan de linkerkant van je admin-paneel. Van hieruit kan je je huidig abonnement en factuurgegevens bekijken en bewerken. Je kan ook je volledige factuurgeschiedenis inzien, inclusief al je transacties en de bijbehorende facturen.

Notitie

Je kan btw-vrijstelling aanvragen, als je in EUR, DKK, SEK of GBP betaalt. Bezoek dit artikel om meer te weten te komen.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Todoist maakt gebruik van een 24/7 technisch team die up-to-date firewall-bescherming, indringersdetectie en toegangscontrole-audits op meerdere niveaus handhaaft. Alle communicatie van en naar Todoist-servers is volledig SSL-versleuteld met een 128-bits sleutel. Wij hebben geen toegang tot gebruikersgegevens en delen deze nooit met derden.

Todoist kan een zeer hoog gegevensvolume verwerken met een gemiddelde up-time van 99.99%. Je Business-account maakt daarnaast dagelijkse backups aan, die je op elk moment kan herstellen.

Je kan hier onze volledige beveiligingsbeleid lezen