Last ned Todoist

Organiser oppgavene dine fra hvor som helst med Todoist på alle enhetene dine. Alt synkroniseres og er tilgjengelig på tvers av alle plattformer, så du aldri mister oversikten over noe.

På din mobile enhet

• Legg til, fullfør og hold oversikt over alle oppgaver og prosjekter fra telefonen eller nettbrettet.
  • Få push-varsel for påminnelser om viktige oppgaver (Pro/Business-funksjon).
  • Få push-varsler om endringer i delte prosjekter.
  • Legg til og svar på kommentarer fra hvor som helst.

På datamaskinen din

• Åpne Todoist rett fra docken/oppgavelinjen.
  • Få en tydelig og stor oversikt over oppgavene og prosjektene dine.
  • Ha Twist-appen åpen på skrivebord, så du enkelt kan følge med på hva som skjer i løpet av dagen.

Obs

Du kan finne ut mer om hvordan du installerer Todoist på Linux her.

I nettleseren din

• Legg til og håndter oppgaver fra nettleservinduet ditt.
  • Legg til nettsteder som oppgaver så du kan sjekke dem senere.

I innboksen til e-posten din

• Legg til og håndter oppgaver fra innboksen til e-posten din.
  • Legg enkelt til e-poster som oppgaver, så du ikke glemmer å følge opp e-postene senere.

På klokken din

• Legg til, fullfør og hold oversikt over oppgavene dine rett fra håndleddet.
  • Få varsler om oppgaver og prosjekter rett på hånden.

På nett

Du kan når som helst få tilgang til Todoist via nettappen på todoist.com.