Pro-suunnitelman tilauksen hankkiminen

Voit hankkia Pro-suunnitelman tilauksen kolmella eri alustalla:

• Todoistin verkkosivusto
  • App Store
  • Google Play

Maksullinen suunnitelma liitetään Todoist-tiliin, ei tiettyyn laitteeseen. Kun päivität, voit käyttää maksullisia ominaisuuksia kaikilla laitteillasi, kunhan olet kirjautunut sisään samalle Todoist-tilille.

Opi päivittämään Pro-suunnitelmaan jokaisella vaihtoehdolla.

Tilaaminen Todoistin verkkosivuston kautta

Jos haluat päivittää kuukausi- tai vuositilaukseen Pro-suunnitelman tilauksen Todoist-verkkosivuston kautta:

1. Avaa Todoist selaimessa osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Avaa Tilaus-välilehti.
  5. Klikkaa Päivitä Pro-suunnitelmaan.
  6. Valitse, haluatko maksaa vuosittain vai kuukausittain ja valitse valuutta, jolla haluat maksaa.
  7. Klikkaa Jatka kassalle.
  8. Syötä kassasivulla maksutietosi.

Valinnainen: Jos haluat tallentaa maksutietosi linkin avulla käyttääksesi niitä uudelleen tulevaisuudessa, valitse Tallenna tietoni turvallisesti yhden napsautuksen maksamista varten.

9. Klikkaa Tilaa päivittääksesi Prohon.

Huomautus

Jos päätät maksaa kuukausittain, Pro maksaa 5 € kuukaudessa. Jos päätät maksaa vuosittain, Pro maksaa 48 € vuodessa (4 € kuukaudessa, laskutetaan vuosittain), mikä säästää noin 20 %. Lue lisää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Todoist-verkkosivustojen tilauksista

Voit löytää ja ladata Pro-suunnitelmasi laskut selaimen kautta noudattamalla näitä ohjeita.

Voit peruuttaa Pro-tilauksesi noudattamalla näitä ohjeita.

Jos sinulla on vuositilaus, sinulla on oikeus hyvitykseen 30 päivän kuluessa ostosta tai uusimisesta. Löydät ohjeet hyvityspyynnöstä täältä.

Valitettavasti ei. Jokaisella tilillä on oltava oma Pro-tilaus.

Tilaaminen App Storen kautta

Varoitus

On teknisesti mahdollista saada kaksi aktiivista Pro-tilausta, yksi App Storesta ja toinen Mac App Storesta. Varmista, että tilaat vain yhden tilauksen kerrallaan, jotta sinua ei laskuteta kahdesti.

Jos haluat päivittää vuosi- tai kuukausittaiseen Pro-tilaukseen App Storen kautta:

1. Avaa Todoist iOS-laitteellasi.
  2. Napauta Selaa oikeassa alakulmassa.
  3. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Napauta Päivitä Pro-suunnitelmaan.
  5. Valitse suunnitelma ja napauta Jatka.
  6. Napauta Vahvista.
  7. Napauta Tilaa.

Todoist-sovelluksen asennuksen poistaminen ei peruuta tilaustasi automaattisesti. Jos päätät vaihtaa Free-suunnitelmaan, peruuta Pro-tilauksesi App Storessa.

Jos peruutit vuosittaisen Pro-suunnitelman 30 päivän kuluessa ostosta tai uusimisesta, lue, kuinka voit pyytää hyvitystä Applelta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä App Store -tilauksista

Lataa kuitti App Store -ostoksista noudattamalla Applen ohjeita.

Voit muuttaa laskutusjaksoasi App Storen kautta noudattamalla Applen ohjeita.

Tilaaminen Google Playn kautta

Jos haluat päivittää kuukausi- tai vuositilaukseen Pro-tilauksen Google Playn kautta:

1. Avaa Todoist Android-laitteellasi.
  2. Napauta Selaa oikeassa alakulmassa.
  3. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Napauta Päivitä Pro-suunnitelmaan.
  5. Valitse suunnitelma ja napauta Jatka.
  6. Napauta Tilaa.

Todoist-sovelluksen asennuksen poistaminen ei peruuta automaattisesti Pro-tilaustasi. Jos päätät vaihtaa Free-suunnitelmaan, peruuta Pro-tilauksesi Google Playssa.

Jos ostit vuosittaisen Pro-suunitelman ja peruutit 30 päivän kuluessa ostosta tai uusimisesta, lue, kuinka voit pyytää Googlelta hyvitystä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Google Play -tilauksista

Tarkastele sovelluksen sisäisten ostosten historiaa noudattamalla Googlen ohjeita.

Saat automaattisen sähköpostimuistutuksen, kun tilauksesi uusitaan.

Pro-suunnitelman liittyvien ongelmien vianetsintä

Jos Pro-suunnitelmaasi ei ole vielä otettu käyttöön Todoist-tililläsi, seuraa näitä ohjeita ongelman vianmääritykseen:

• Tarkista Todoist-tilisi tiedot, kuten sähköpostiosoitteesi tai kirjautumismenetelmäsi. Tarkista, vastaavatko ne tilitietoja, jotka on liitetty Pro-suunnitelmaasi.
  • Vahvista sähköpostiosoite tilin asetuksista.
  • Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on edelleen ongelmia Pro-suunnitelman kanssa.