Alkuun pääseminen Business-ylläpitäjänä

• Business

Tiimirooli

• Ylläpitäjä

Varoitus

Tämä opas on vanhentunut ja sitä päivitetään hyvin pian! Sillä välin alla olevista linkeistä voi olla apua:

Ylläpitäjänä voit lisätä tai poistaa tiimin jäseniä, muuttaa tiimin asetuksia ja hallita maksuja ja laskuja.

Katso alla oleva video saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka Todoist Business tuo lisäarvoa sinulle ja tiimillesi.

Pikavinkki

Jos sinulla ei ole vielä Business-tiliä, voit helposti muuntaa nykyisen henkilökohtaisen tilisi Business-tiliksi menettämättä nykyisiä tehtäviä tai projekteja.

Uusien käyttäjien kutsuminen

1. Verkko-, macOS- tai Windows-sovellukset, avaa hallintakonsolin vasemmalla puolella oleva Käyttäjät-välilehti.
  2. Klikkaa tiimin nimen alapuolella olevaa Kutsu käyttäjiä -linkkiä.
  3. Kirjoita kutsuttavien sähköpostiosoitteet.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä kutsut -painiketta.

Kun kutsut on lähetetty, jolloin käyttäjien kohdalla voi lukea:

• Kutsuttu – Tila näkyy, kunnes käyttäjä on hyväksynyt kutsun.
  • Käyttäjä – Tila näkyy, jotka ovat hyväksyneet kutsusi.

Käyttäjien hallinta

Avaa Käyttäjät-välilehti vasemmasta reunasta nähdäksesi kokonaismäärän aktiivista ja kutsutuista käyttäjistä. Voit etsiä käyttäjiä yksinkertaisesti kirjoittamalla heidän nimensä ja sähköpostiosoitteensa oikeassa yläkulmassa olevaan hakukenttään.

Jos haluat palauttaa käyttäjän salasanan, jolloin tee hänestä ylläpitäjä tai poista käyttäjä, klikkaa käyttäjänimen vieressä olevaa rataskuvaketta ja valitse haluttu toiminto pudotusvalikosta.

Jaetun projektin käyttöoikeuksien määrittäminen

Avaa vasemmassa reunassa oleva Jakaminen-välilehti muuttaaksesi tai määrittääksesi jaettujen projektien käyttöoikeuksia.

Voit päättää:

• Tiimin jäsenet voivat jakaa projekteja ihmisten kanssa, jotka eivät kuulu Business-tiliisi
  • Tiimin jäsenet osallistua Business-tilisi ulkopuolisiin projekteihin

Tilin ja laskutustietojen hallinnointi

Avaa hallintakonsolin vasemmassa reunassa oleva Tili ja laskutus -välilehti. Voit tarkastella ja päivittää nykyisen suunnitelmasi ja laskutustiedot. Voit myös tarkistaa laskutushistoriasi, mukaan lukien kaikki rahansiirrot ja niiden laskut.

Huomautus

Voit hakea ALV-vapautusta, jos maksut suoritetaan EUR, DKK, SEK tai GBP. Käy tässä artikkelissa saadaksesi lisätietoja.

Turvallisuus ja luotettavuus

Todoist työllistää 24/7 tekniikkatiimin, joka ylläpitää palomuurin ajan tasalla, havaitsee tunkeutumiset ja suorittaa pääsynvalvontatarkastuksia usealla tasolla. Kaikki viestintä on suojattu täysin SSL-salatulla 128-bittisellä avaimella. Meillä ei ole koskaan pääsyä käyttäjien tietoihin ja emme koskaan luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Todoist on valmis käsittelemään erittäin suuria määriä tietoja 99,99 % käyttövarmuudella. Business-tilisi luo myös automaattisesti päivittäiset varmuuskopiot, jotka voit palauttaa milloin tahansa.

Voit lukea turvallisuuskäytäntömme kokonaisuudessaan täältä.