Hold dine opgaver organiseret overalt med Todoist på alle dine enheder. Alt synkroniseres og er tilgængeligt på tværs af alle platforme, så du aldrig mister overblikket over noget.

På din mobilenhed

• Tilføj, udfør og hold styr på alle dine opgaver og projekter fra din telefon eller tablet.
  • Få påmindelser om vigtige opgaver via push-notifikation (funktionen er forbeholdt Pro/Business).
  • Få push-notifikationer om ændringer i dine delte projekter.
  • Tilføj og besvar kommentarer, uanset hvor du er.

På din desktop

• Start Todoist direkte fra din Dock/proceslinje.
  • Få et tydeligt og overordnet overblik over dine opgaver og projekter.
  • Hav Todoist åbent på din desktop, så du nemt kan tilgå det hele dagen.

Bemærk

Du kan lære mere om, hvordan du installerer Todoist på Linux her.

I din browser

• Tilføj og administrer opgaver fra dit browservindue.
  • Tilføj websteder som opgaver for nem reference senere.

I din e-mailindbakke

• Tilføj og administrer opgaver fra din e-mail-indbakke.
  • Du kan nemt tilføje e-mails som opgaver, så du altid husker at følge op.

På dit ur

• Tilføj, udfør og hold styr på dine opgaver direkte fra dit håndled.
  • Få opgave- og projektnotifikationer på et øjeblik.

På web

Du kan også altid tilgå dit Todoist via webappen på todoist.com.